Gün, Özbakır'a ve Tosun'a sahip çıkma günüdür.

Gün, Özbakır'a ve Tosun’a sahip çıkma günüdür.

Gün, Özbakır'a  ve Tosun'a sahip çıkma günüdür.

Zonguldak Milletvekilimiz ve AK Parti Merkez Disiplin kurulu Başkanımız Hüseyin Özbakır Milletvekili seçildiği dönemden bu zamana kadar hakkında iftira yalan ve karala habercilik anlayışı içerisinde sürekli olarak bir internet sitesinden  iftira habercilik ile karalanmaktadır.

AK Partimiz aleyhinde , İl Başkanımız Zeki Tosun Aleyhinde, Milletvekili Danışmanlarımız aleyhinde üst düzey Parti yöneticilerimiz ,Başbakanımız , Bakanlarımız aleyhinde hatta sınırı aşarak Cumhurbaşkanımız aleyhinde  haber yapan bu internet sitesi ve havarileri son günlerde  Milletvekili Özbakır’ın sırası ile yükselişini artık hazmedemeyecek hal alarak her tür karalama ve iftira kampanyasına başlamışlardır.

Sınırı aşan bu gazete ve havarilerine ; Milletvekili Özbakır daha önceki vermiş olduğu bir basın açıklamasında konuyu çok güzel bir şekilde özetlemiş, kendisi ile yemek yemek isteyen kendisini önemli biri gibi göstermek isteyen magazin habercisine  istinaden, basın kuruluşlarına verdiği  Basın açıklamasında, konuyu çok kısa bir şekilde özetleyerek şu cevabı vermişti

‘’Ben seninle yemek yemem , beni seninle görürseler adım çıkar’’

cevabı nı veren Milletvekili Hüseyin Özbakır’a bu yayın yapan sanal internet sitesine en güzel cevabı vermişti.

Sayfası bazı ekonomik zorluklar, karalama ve şantaj yayıncılıktan dolayı hatta Örgüt üyesi olmaktan bile davası olan bu kişi iyice hiddetlenerek, Danışmanın Sosyal ekonomik durumu iyi olan akraba ve yakınlarından , ‘’  50 bin lira iste bana ver ‘’ şeklindeki talebine red cevabı alınca , 10 yıldır Mecliste şerefli bir şekilde görev yapan Danışmana ve  ailesine iftira ile saldırarak ahlaksızca  yayın yapmaya devam etmiştir.

Değerli Zonguldak  halkı ve AK Partili dava dostlarına,   bu Pazar günü itibarı ile bir kampanya başlatarak  yalan ve iftira tarzı haberlerle,   şu an çok büyük rakamlarla  bankalara da borcu olan ve dar boğazdan çıkmaya çalışan  internet sitesini bugün itibarı ile artık  Halkımızın cezalandırmasını ve toplumda infial yaratacak şekilde yaptığı yayın akışını kınamak için  okumama   kampanyası başlattığımızı bildirmek istiyoruz.

Neden mi ?

Tüm Zonguldak halkına Caddede yürürken sorsanız ‘’ bu şahsı bırak şu adamı herkes ne olduğunu biliyor’’ şeklinde  cevap alınmaktadır.

Neden çünkü Ramazan ayın’da bile insanların kutsal dini vecibelerine bile saldıracak kadar sınırı aşan bu kişiye Milletvekili ve Danışmanları tarafından açılan davalarda da,  hukuki boşluktan faydalanarak verdiği yalan ifadelerinde ‘’ Ben onları kastetmedim , onlar üzerlerine alınganlık yapıyorlar’’  şeklinde verdiği ifadelerle bazen soruşturmaya mahal olmadığına karar verilmesine dair karar çıkmasına vesile olmaktadır.  Bir hukuk devletinde de iftira ya uğrayan bu kişiler hukuksuz yollarla haklarını aramamaktadırlar. Bazen iftiraya uğrayanlar hukuksuz alana her ne kadar girmişlerse de bizler bu hukuksuz yolları asla desteklememekteyiz.

Çünkü Ülkemiz bir hukuk devletidir.

SONUÇ OLARAK ;  Zonguldak’a ben para kazanamıyorsam,  hizmet gelmesin yayıncılığı yapan bu site ve havarileri artık kurtulma zamanı gelmiştir. bir gömlek gibi Zonguldak’ın bunları çıkartıp atması gerekmektedir.

Daha güzel yarınlara yürümek için bu sitenin okunmaması yönünde bir hareket başlatmak istiyoruz.

Zonguldak’ın bu tip yayın yapan seviyesiz haberciliğe ihtiyacı bulunmamaktadır.

Gün Hüseyin ÖZBAKIR’a ve Zeki TOSUN’a sahip çıkma günüdür.

İstiklal savaşından beri ilk kez,  bir hamle ile Zonguldak bu seviyesiz habercilik gömleğini Yüce Rabbimizin izni ile çıkartıp atacaktır.

Haydi Bismillah...

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 10:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zonguldak Kuşu
Zonguldak Kuşu - 7 yıl Önce

Boykot başlamıştır..Zonguldakta gazeteci kimliği adı altında suç örgütü kurup şantaj ve tehditle para sızdırmaya çalışan bu kişi ve kişilere artık son sözümüzü söylüyoruz..sizi ZONGULDAK[xt]ta İSTEMİYORUZ...

YILMAZ
YILMAZ - 7 yıl Önce

BU GAETECİYİ KORUYAN BUNA YUZ VEREN BÜROKRAT KİM ACABA...

senol
senol - 7 yıl Önce

zonguldak trabzon ankara bılıyo kımın ne oldugunu ahlak yoksulu aıza

Zonguldaklı
Zonguldaklı - 4 yıl Önce

Sayın özbakır tüm siyası gücünü kullanıp istediğini yapan nede olsa devlet adamı hukukcu olmuş ama adaleti öbürtarafda verecek

Turgut tarlaci
Turgut tarlaci - 4 yıl Önce

Zeki başkanımızın her zaman yanındayız adaletinede samimiyetinede güvendiğim zonguldaktaki tek siyasetçidir çoktan milletvekili olması gerekiyordu

SIRADAKİ HABER