GÜNDEM GÜCÜNE GÜÇ KATTI…

GÜNDEM GÜCÜNE GÜÇ KATTI…

GÜNDEM GÜCÜNE GÜÇ KATTI…

Gündem Gazetesi, Kdz. Ereğli’nin deneyimli gazetecilerinden Ereğli’nin Sesi kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Hüseyin Orhan’ı transfer etti…
…………………….
Çebi Grup bünyesinde yayın yapan Gündem Gazetesi kadrosunu genişleterek gücüne güç kattı…
Gündem, Kdz. Ereğli’De yaklaşık 30 yıldır gazetecilik yapan Ereğli’nin Sesi kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Hüseyin Orhan’ı da kadrosuna kattı.
Deneyimli Gazeteci Hüseyin Orhan ile Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi uzun zamandır süren transfer görüşmelerinde son noktayı koyarak el sıkıştılar.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi, Gazeteci Hüseyin Orhan’ın da Çebi ailesine katılmasıyla birlikte Gündem Gazetesi’nin daha da güçlendiğini vurgulayarak, “Aramıza hoş geldin sayın Orhan” dedi.
Hüseyin Orhan ile ilişkilerinin ağabey-kardeş ilişkisi olduğunu da sözlerine ekleyen Ysun Hamzaçebi, Orhan’ın aileye katılması ile birlikte bu ilişkinin daha da pekiştiğine dikkat çekti.
Kdz. Ereğli’de yaklaşık yaklaşık 30 yıldır gazetecilik ve köşe yazarlığı yapan Hüseyin Orhan’da, yıllar önce Haber Müdürlüğü görevini sürdürdüğü Gündem Gazetesi’nde yeniden göreve başlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Köşe yazısı ve haberleri ile Gündem’e güç katacak olan Hüseyin Orhan profesyonel olarak 1991 yılında İnanış Gazetesinde mesleğe başlamıştı.
Bugüne kadar bölgede değişik gazete ve medya gruplarında görev alan Orhan son olarak internet gazetesi olan Ereğli’nin Sesi’ni kurmuştu.
Orhan, Akşam, Güneş, NTV, Star TV ve Platin Dergisi gibi bazı ulusal basında resmi olarak çalışmış, Posta ve Radikal Gazetelerine de haberler yapmıştı.
Ulusal TV ve Gazetelerde de başarılı haberlere imza atan Orhan’ın Genel Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni olduğu  ereglininsesi haber portalı da yayın hayatına devam edecek.
Orhan, Ereğli’nin Sesi’ni kurmadan önce yaklaşık 15 yıl Değişim Medya Grubu’nu yönetmişti.
Hüseyin Orhan 10 Eylül Pazartesi günü Gündem Gazetesindeki görevine resmen başlayacak.
Çebi Grup olarak Orhan’a aramıza hoş geldin diyor başarılar diliyoruz.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER