HABERAL´IN YEMİNİNDE ZONGULDAKLILARDA OLACAK

HABERAL´IN YEMİNİNDE ZONGULDAKLILARDA OLACAK

gundemeregli.com-CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal´ın tahliye olduktan sonra milletvekili olarak TBMM´nin açılış günü olan bugün yemin etmesi bekleniyordu. Ancak Haberal´ın milletvekili yemini yarına kaldı.
 
Meclis kulislerinde bunun gerekçesi olarak, TBMM´nin açılış günü Meclis´e ziyaretçi alınmaması, Haberal´ın da yemin ettiğinde Zonguldak´tan hemşerilerinin, ailesinin, akademisyen ve eski hastalarının da izleyici locasında olmasını istediği belirtiliyor.
TBMM´DE İLK TÖREN

24. Dönem 4. Yasama Yılı dolayısıyla Meclis´teki Atatürk Anıtı´nda tören düzenlendi. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından anıta çelenk koydu. Törene, TBMM Başkanvekilleri Sadık Yakut, Ayşe Nur Bahçekapılı ile Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Ahmet Aydın ve Mihrimah Belma Satır, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM İdare Amiri Sırrı Sakık ile milletvekilleri ve TBMM bürokratları katıldı.  

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER