Haberimiz üzerine 'Hayır' afişlerini kaldırdı

Gündem Gazetesinin haberi üzerine; Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yasağı delenler apar topar “Hayır” afişlerini kaldırdı.

Haberimiz üzerine 'Hayır' afişlerini kaldırdı

Kamu, kurum ve kuruluşlarında siyaset ve propaganda yapılması yasak olmasına karşın Kdz. Ereğli Devlet Hastane içinde yer alan panoda 16 Nisan referandumuna ilişkin olarak asılan “Hayır” içerikli dev afişler Gündem Gazetesinin haberi üzerine apar topar kaldırıldı.

CEZALANDIRILACAK MI?

Şimdi kamuoyu adına soruyoruz:  “Bu propagandayı yapanların yaptıkları yanına kar mı kalacak?  Bu kadar seyirci kalınan hayır afişli propagandalar sonrasında hastane yönetimi ya da genel sekreterlik bu konuda neden bir açıklama yapmıyor yada sesiz kalıyor,  bu işin sorumluları kim? Cezalandıracaklar mı?

KAMUOYUNDAN YOĞUN TEPKİ VAR 

Gündem Gazetesi olarak manşete taşıdığımız “Hayır propagandası Devlet Hastanesine sıçradı. Bu kadarda olmaz!” başlıklı yazımız kamuoyunda büyük ses getirirken, söz konusu habere tepkilerin artması üzerine Hastane yönetimi, anahtarla kilitli olan panoda yer alan tüm afişleri apar topar kaldırttı.

Öte yandan konu ile ilgili Konu ile ilgili Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri, Hastane Başhekimi ve Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü hakkında inceleme başlatılıp başlatılmadığı ise büyük merak konusu oldu.

GÜVENLİK BÜRO HAREKETE GEÇTİ

Kdz. Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği haberimizi şikayet kabul ederek, konuyu incelemeye alırken,  sorumlularla ilgili araştırmalarını iyiden iyiye derinleştirdi. Şimdi yasal sürecin başlaması bekleniyor.

İŞTE KAMU KURUMLARINDA SİYASET VE PROPAGANDA YASAK OLMASINA KARŞIN, BU YASAĞI DİLENLER İLE İLGİLİ HABERİMİZ ŞU ŞEKİLDEYDİ:

Kdz. Ereğli Devlet Hastane içinde yer alan panoda  “Hayır” içerikli dev afişler görenleri hayretler içinde bıraktı.

Vatandaş soruyor;  “Burası Hayır cephesinin kalesi mi? Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri, Hastane Başhekimi ve Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü bu manzaraya neden seyirci kalıyor? Neden burada propagandaya izin veriyor.”

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’ın yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine Evet desteği artırmak amacıyla gece gündüz çalıştığı bir ortamda, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi girişinde yer alan panoyu, Hayır afişlerinin süslemesi,  Sağlık hizmeti vermek için çalışması gereken bu kurum, Hayır propagandası yerine mi dönüştürüldü, dönüştürüldüyse neden tek bir evet afişi yok? sorularını da beraberinde getirdi.

 GENEL SEKRETERLİK UYUYOR MU?

PKK; FETO gibi tüm terör örgütleri ve şer odaklarının Türkiye’de referandumdan “Hayır” çıkmasını için mücadele ettiği bir ortamda; bu işe Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekim ve Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü ‘nün söz konusu duruma alet olmasına yetkililer sessiz mi kalacak?

Vatandaş soruyor.” Bu panoda bu afişler daha ne kadar kalacak? Yetkililer bu işe daha ne kadar seyirci kalacak? Bunun hesabını kim verecek.  Madem Hayır propagandası yapılıyor neden evet afişleri hastanede yok ? Bu sorulara kim cevap verecek… “ dediler.   

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 08:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuncay
Tuncay - 7 yıl Önce

Ohhhh ne güzel hastaneyi devlet yapsın.imkanları devlet sağlasın.onların yaptığı hastanede hayır pankartı asılsın.hastane yetkilileri çok cesurmuş.bence bu haber sayın Erdoğana bişekilde ulaştırılmalı.bakın ozaman genel sekreterlik ve hastane yetkilileri bi dakika olduğu yerde kalabiliyorlarmı.

Mevlide
Mevlide - 7 yıl Önce

Eminim bu haberinizden sonra bu afiş anında sökülür

müdür
müdür - 7 yıl Önce

YAZIK ÇOK YAZIK BU ÜLKEYE YAPILAN BİR İHANETTİR.YETKİLİLER UYUMAYIN.

ramazan
ramazan - 7 yıl Önce

yuh artık nasıl yani.yandı keten helva

Ak partili
Ak partili - 7 yıl Önce

Hastahanenin sahibi yok muharrem erdem hem genel sekreter hemde eregli hastahanesinin başhekimi adamda nasıl hırs varsa başhekim atanmasına karşı çıkıyor faruk çaturogluda bu adama gözyumuyor

Mevlide
Mevlide - 7 yıl Önce

Ben yazmıştım bu haberden sonra bu afişler kaldırılır diye

huzun
huzun - 7 yıl Önce

siyaset olmasın da her yer de evet nağraları atılıyor, evet diyen imamlara hiç bir şey olmadı. onlar da kamu hizmeti veriyor. her şey adil olacak. yasak sa herkese yasak olmalı.

SIRADAKİ HABER