HALK OTOBÜSÇÜ OTOBÜSÇÜLÜĞÜNÜ, TAKSİCİ TAKSİCİLİĞİNİ YAPACAK

Civelek, son zamanlarda yaşanan olaylara değinerek, Halk otobüsçü otobüsçülüğünü, taksici taksiciliğini yapacak dedi.

HALK OTOBÜSÇÜ OTOBÜSÇÜLÜĞÜNÜ, TAKSİCİ TAKSİCİLİĞİNİ YAPACAK

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli’de yeniden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Cevdet Civelek, tüm şoför esnafına eşit yakınlıkta ve uzaklıkta olduklarını belirterek, Biz oda yönetimi olarak artık herkesin başkanıyız, kimseyi kimseye ezdirmeyiz. Halk otobüsçü otobüsçülüğünü, taksici taksiciliğini yapacak” dedi.

Civelek Kdz. Ereğli Taksiciler Derneği Yücel Oktay beraberinde yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, gündeme ilişkin konularda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ereğli’de taşımacılık konusunda huzuru sağlamaya devam edeceklerini  ve halk otobüslerinin ve taksicilerin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini ifade eden Civelek, taşımacılıktaki  bu huzuru kimsenin bozamayacağını anlattı.

TARAF TUTMAM  

İlçede kavga ve gürültü istemediklerini vurgulayan Civelek, Ben taksici esnafıyım ama taraf tutmam söz konusu değil.  Hatayı önce kendimizde arayacağız, ondan sonra başkasına bakacağız. Halk otobüsü olsun taksici olsun herkes ayağını denk alacak. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, ‘Ereğli’de huzur istiyorum’ dedi. Ereğli’de kavga ve gürültü istemiyoruz. Kavga ve gürültüden kamuoyu rahatsız oluyor ama ilk önce taksici arkadaşlarımız kendilerini düzeltecekler, hatayı önce kendimizde arayacağız, ondan sonra ötür tarafta hata varsa onların hatasını görmezden gelmeyeceğiz. Şimdi ben taksici olduğum için belki dediğim ters gelebilir, başkan neden böyle diye bilirsiniz.

HERKES İŞİNİ YAPACAK

Biz ortadayız artık herkesin başkanıyız, kimseyi kimseye ezdirmeyiz. Halk otobüsçü otobüsçülüğünü, taksici taksiciliğini yapacak. Bunları düzelteceğiz taşımacılıkta huzurlu bir kent olacak. Yönetime büyük iş düşüyor, taksilerde çalışacak kişilere dikkat edeceksiniz, gelişi güzel şoför çalıştırmayacaksınız. Bunu muhakkak ele almamız gerekir. Çalışacak arkadaşları 7 durağın yöneticileri toplanacak bu adam çalışır veya çalışamaz diye karar vereceksiniz.  Bir iş yerine eleman alınırken kaç tane sınavdan geçiyor. Burası da artık bir iş. İşimize sahip çıkalım, herkes değerini bilmesi gerekiyor. Yoksa disiplin elden gider, Ereğli halkı rahatsız olur. Güvenliği sağlamak için önce düzgün çalışmak gerekiyor, kimsenin hakkına elimizi uzatmamamız gerekir, halk otobüsleri de kendine çeki düzen verir”

Kdz.Ereğli Taksiciler Derneği Yücel Oktay ise Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulunun Ereğli’ye yakışır bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, “Şimdi mevcut yönetime desteğimiz tamdır, dün olduğu gibi bugünde yarın da desteğimiz devam edecektir. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER