HAMZAÇEBİ'YE GÜNAY'DAN DESTEK...

Günay, ÇEBİ Medya Grup CEO’su Yasin Hamzaçebi’yle bir araya geldi.

HAMZAÇEBİ'YE GÜNAY'DAN DESTEK...

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay,  ÇEBİ Medya Grup CEO’su Yasin Hamzaçebi’yle bir araya geldi.

Kdz. Ereğli’de günlük olarak yayın yapan 28 yıllık geçmişi ile en köklü gazetelerden biri olan ve resmi ilan alan vasıflı gazeteler arasında yer alan Gündem Gazetesi’nin ÇEBİ Medya Grup tarafından satın alınmasının ardından Hamzaçebi’ye makamında “Hayırlı olsun” temennisinde bulunan Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Günay,  Gazete ’deki yenilikleri yakından takip ettiklerini belirterek, basında çıtanın daha da artmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

HAK ETTİĞİ YERİ ALDI

Günay ziyarette yaptığı konuşmada, basının objektif tarafsız yayın politikası ile kamuoyunu bilgilendirme adına önemli bir sorunluluğu yerine getirdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Gerek internet portalınızdaki, gerekse gazetenizdeki son dönemlerdeki atılımları yakından takip ediyoruz. Kısa sürede Gündem zirvede hak ettiği yeri aldı. Bu çalışmalarınızın artarak davam etmesini arzuluyoruz. Temennimiz o ki; Gündem her zaman adından söz ettirecek ve her yeni gün gündemle başlayacak. Bu duygu ve düşüncelerle basında üstlendiğiniz sorumluluktan ötürü sizleri tebrik ediyor. Çıktığınız bu yolda hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum.”

HAMZAÇEBİ, DOĞRULARI VE GERÇEKLERİ YAZACAĞIZ

ÇEBİ Medya Grup CEO’su Hamzaçebi’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Basın sektörüne doğruları ve gerçekleri kamuoyu ile paylaşma adına girmeye karar verdik.  Atılımlarımız sürecek. Zonguldak ve ilçelerinde kaliteli, tarafsız,şantajsız yayın anlayışımız ile halkın haklarını savunacağız. Halkımızı bilgilendireceğiz. Bundan kimsenin en ufak kuşkusu olmasın” dedi

Ziyarette Gündem Gazetesi Yazarı Duayen Gazeteci Mehmet Öztürk ile Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yasin Örende, Günay ve Hamzaçebi’ye  gazete ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 16:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuncay
Tuncay - 7 yıl Önce

Ama nitelikli gasteci bu fotoğraf ve haberden sonra uyuyamazki.hazımsızlık yaşamaması için bi soda içmesini tavsiye ederim

osman
osman - 7 yıl Önce

yasin bey ALLAH yolunuzu açık etsin.sizi çekemeynler olacaktır.siz önünüze bakınız.itler ürür kevan yürür.

SIRADAKİ HABER