Hedef 5 bin öğrenci…

3 Bin 100 öğrenci eğitim öğretime aralıksız olarak devam ederken, bu sayının Teknoloji fakültesi ile 5 Binleri bulması bekleniyor.

Hedef 5 bin öğrenci…

Alaplı İlçesi’nde Meslek Yüksek Okulu’nda, 19 farklı programda öğrenim gören 3 Bin 100 öğrenci eğitim öğretime aralıksız olarak devam ederken, bu sayının Teknoloji fakültesi ile 5 Binleri bulması bekleniyor.
Alaplı İlçesi’nde 1987 yılında kurulan Alaplı Meslek Yüksek Okulu’nun fakültenin de içeresinde yer alacak fakülte ile birlikte kampüse dönüştürülmesine yönelik çalışmalar sürerken, mevcut okulda eğitim gören, 3 Bin 100 öğrenci 19 farklı programda kendini geleceğe hazırlıyor.
Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Rıfkı Henden’in göreve başlamasıyla birlikte önemli atılımlar yapan Yüksekokul ’da gözler yapılacak olan fakülteye çevrilmişken, konu ile ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

HANGİ FAKÜLTE KURULACAK
Mühendislik Fakültesinin aynısı olan Teknoloji fakültesini senetodan geçmişti. Özelikle buradan mezun olan öğrencilerin orta ve küçük ölçekli işletmeler ile Erdemir için teknik destek ve altyapı araştırmalarında danışmanlık hizmeti verebilmesi öngörülüyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER