İŞÇİLER İNGİLİZCE ÖĞRENECEK

Erdemir işçisi İngizlice kursu alacak.

İŞÇİLER İNGİLİZCE ÖĞRENECEK
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’nde Kurulu, Ereğli demir ve çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yetkili Türk Metal Sendikası Şubesi’nce, şirket çalışanlarına indirimli İngilizce kursu imkanı sağlandığı bildirildi.
   Sendikanın, “turkmetalkdzeregli.org” isimli internet sitesinde yer alan habere göre, Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Karadeniz Ereğli Şubesi ile imzalanan sözleşme kapsamında, Erdemir çalışanlarının yanı sıra, eş ve çocukları ile anne-babaları da İngilizce kursundan indirimli faydalanacak.
   Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, makamında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Türk Metal’in, özellikle çocukların geleceğine yönelik önemli adımlar attığını söyledi.
   
   GÜZEL SLOGAN ÜRETTİ!
   Yıl içinde Erdemirli üyelerinin çocuklarına ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık kursları verildiğini hatırlatan Odabaş, “bugün de, öncelikle çocuklarımızın faydalanabileceği ancak Erdemir çalışanları ile ailelerin de katılabileceği İngilizce kurslarına yönelik anlaşmamızı imzaladık. ‘Bir dil bir insan, iki dil çok insan’ düşüncesiyle, yabancı dil öğrenmenin dünya ile konuşabilme imkanı doğuracağına inanıyorum. Bu kapsamda yaptığımız anlaşmanın üyelerimize, Erdemir çalışanlarına ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
   Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Karadeniz Ereğli Şubesi Kurucusu Serkan Fitöz de, Türk Metal ile anlaşma yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
   “Amerikan Kültür Dil Okulları olarak en önemli amacımız köklü eğitim geçmişimizi çağdaş yöntemlerle sürekli yenileyerek, resmi ve özel kuruluşların dil eğitim ihtiyaçlarını karşılamaktır. Karadeniz Ereğli Şubemiz, Türk Metal Sendikası ile yaptığı bu anlaşma ile daha da güçlenmiştir. Amerikan Kültür Dil Okulu öğrencilerinin kendilerini uluslararası platformlarda daha iyi ifade etmelerini, çeşitli uluslararası sınavlarda (TOEFL-IELTS vs…) başarılar kazanmalarını, ilk ve orta öğretimdeki öğrencilerimizin derslerindeki başarısını en üst seviyeye çıkartmak için çalışmaktadır.
   Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanına ve Yönetim Kurulu üyelerine göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.”
   Sendika Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen ile İş Yeri Baş Temsilcisi Yakup Yılmaz’ın da hazır bulunduğu törende, Odabaş ile Fitöz anlaşmayı imzaladı.
   
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER