İŞTE BU CAMİİ YAPILACAK

İŞTE BU CAMİİ YAPILACAK
gundemeregli.com-Alaplı ilçe Merkezine ikinci camiinin yapılması amacıyla girişimlerin hızlandırıldığı bildirildi.

Alaplı İlçesi’nde faaliyet gösteren Çağlayan Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şeref Türkoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin girişimleri ile yapılacak olan camii için belediyeden destek istedi.

Bu doğrultuda Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret eden Dernek yönetimi, ziyaretten memnun ayrıldı.

Burada yaptığı konuşmasında İlçe merkezinde ikinci bir camiye ihtiyaç olduğunu ve belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu:

“Bir hayırsever vatandaşımız rahmetli Mustafa Kaya  eski pazaryerinde kendi arsasını cami yapılmak şartıyla derneğe bağışlamıştı. 2011 yılında bu alanı belediye meclis kararıyla imar tadilatı yaparak değişiklik gerçekleştirdik. Dernek başkanı Türkoğlu, beni ziyaretinde cami inşaatına başlamak istediklerini iletti. Onlara Diyanet Başkanlığından camiyle ilgili bir proje aldıklarını bu camiyi o bölgede yapmayı düşündüklerini söyledik. İnşallah önümüzdeki günlerde belediye olarak derneğimizle birlikte hayırlı bir işe başlayacağız. Temelini belediye olarak biz açacağız. Gerekli olan tüm desteği de derneğimize sağlayacağız.”

Dernek Başkanı Türkoğlu da, Belediye Başkanı Çimenoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etiklerini kaydetti.



 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2013, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER