İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI. TÖRENLE AÇILDI

İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI. TÖRENLE AÇILDI
gundemeregli.com-Devrek’te yaklaşık 55 kişinin çalışabileceği tekstil fabrikasının açılışında protokol ve Devrekliler hazır bulundu.
Zonguldak’ın Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesinde faaliyete geçen ve yaklaşık 55 kişiye iş imkanı sağlayan tekstil fabrikasının açılışında ilçe protokolü ve Devrekliler hazır bulundu. Açılışını AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın gerçekleştirdiği Tutku Tekstil Fabrikası’nın kurdele kesiminde konuşan Ulupınar, Öncelikle ülkemize ve ilçemize katma değer sağlayan işyeri sahibi kardeşimiz Cahit Karadeli’ye girişimlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Buradaki iş yerinde çalışacak olan 55 kardeşimiz ekmek yiyecek ve bunu en az iki ile çarptığımızda 125 kişi karnını doyuracaktır. Cesaretli girişimlerinden dolayı işyeri sahibi kardeşimizi Cahit’i kutluyor, kendilerine Allah’tan hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.
Yapılan dua ve kesilen kurban ile açılışı yapılan tekstil fabrikası açılışına; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, diğer siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katılırken, fabrikanın bir yetkilisi tarafından Ulupınar’ın halıya işlenmiş fotoğrafı hediye edildi.
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER