Kabus gibi!

İlkbahar ve kış aylarında mevsim normallerinin üzerinde seyreden yağışlar sebebiyle köy yolların da oluşan derin çukurlar sürücüler için adeta kabusa döndü.

Kabus gibi!

Çetin geçen kış ayları sebebiyle yağan şiddetli kar ve yağmur köy yollarına büyük darbe vurdu. Ereğli ve Alaplı İlçelerinde onlarca köy yolunun bu yıl rotmiks yapılması kaçınılmaz hale geldi.

Doğu Karadeniz’den sonra Türkiye’nin en fazla yağış alan ikinci bölgesi olan Zonguldak’ta geçen ilkbahar ve kış aylarında mevsim normallerinin  üzerinde seyreden yağışlar sebebiyle köy yolların da oluşan derin çukurlar sürücüler için adeta kabusa döndü.

Köy bağlantılarını sağlayan gurup yolları başta olmak üzere ana ve ara halter yolları da kar ve yağmurdan nasibini aldı. Pek çok yolda büyük hasarlar medyana gelirken,  yolların bu yıl asfalt sezonunda elden geçirilmesi bekleniyor.

İşte köy yollarında bozulan yollar objektiflerimize bu şekilde yansıdı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih ö
Salih ö - 7 yıl Önce

Deve ye sormuşlar niye boynun eğri
Nerem Dogruki demiş .
Ereğlide neresi Dogruki yol olarak
Allah aşkına en önemli mahallelerini bi gezsin sayın başkan allah için bişey yok bu yollarda derse eğer bişey demiyecegim artık. Düşmüşsünuz bi hava peşine magazin derdine göz boyamaya. yok Teleferik mi yaptırsak yoksa havuz mu?
Ne diyeyim
. Klavuzu karga olanın .... anladınız siz.

SIRADAKİ HABER