KALMUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Sendika yetkilileri ile görüşen Kalmukoğlu görüş alış- verişinde bulundu

KALMUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yetkili Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş makamında Erdemir Çelik Servis Merkezi A.Ş. (ERSEM) Genel Müdürü Ayhan Kalmukoğlu ile görüştü.

   Sendikanın resmi internet sitesi “turkmetalkdzeregli.com’da yer alan habere göre, Kalmukoğlu, Ersem İşletme Direktörü Emin Parıldar ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretin ‘nezaket amaçlı’ olduğunu belirtti, Odabaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sendika Şube sekreteri Metin Ercan ile Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen’in de katıldığı ziyaretin samimi ortamda gerçekleştiği, çeşitli konularda görüş alış,v erişinde bulunulduğu kaydedildi.
   
ÇALIŞANLAR BİLGİLENDİRİLİYOR
   Öte yandan, aynı sitede yer alan bir başka haberde ise, Şube Başkanı Odabaş’ın, kendisini ziyaret eden Erdemir işçilerine 25. Dönem Sözleşme ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdiği duyuruldu.
   1. Soğuk Haddehane Müdürlüğü Elektrik Bakım Baş Mühendisliği, 2. Yüksek Fırın Müdürlüğü ve Elektrik Bakım Müdürlüğü Elektrik Atölyesi çalışanı üyelerin ziyaret ettiği Odabaş, her koşulda birliğini sürdüren ve sendikasına destek veren üyelere teşekkür ederken, üyeler de, Türk Metal’in çalışan işçi haklarının korunmasında verdiği mücadeleyi gördüğünü, bu doğrultuda alınacak kararın arkasında duracaklarını bir kez daha tekrarladılar.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER