KAMPANYA FACEBOOK´TA BAŞLADI

KAMPANYA FACEBOOK´TA BAŞLADI
gundemeregli.com-Alaplı’da 3 ev hanımı Suriyeli çocuklara destek olmak amacıyla sanal alemde başlattıkları “bir lokma bir hırka” yardım kampanyası çığ gibi büyüyor.
Gönüllü ev hanımı Türkan Yaman, yaptığı açıklamada, ev hanımları olarak Suriyeli Müslüman kardeşlerimize yardım için facbook da kampanya başladıklarını söyledi.
10 gün önce İHH aracılığı ile 11 koli yardım gönderdiklerini ifade eden Yaman, şunları söyledi:
“Suriyeli Müslüman kardeşlerimiz için 3 arkadaş bir araya gelerek yardım etmek istedik. Facook sayfamızdan bir lokma bir hırka adlı kampanya başlatmıştık. Bu kampanya sonrası 1 haftada topladığımız 11koli giysi ve kuru kumanyaları İHH aracılığı ile 10 gün önce göndermiştik. Bunun duyan ev hanımları yardım kampanyamıza destek vermeye başladılar.3 arkadaş kampanyayı sürdürüyoruz. Tüm ev hanımlarından yardımlarını bekliyoruz.”
Zeynep  Erdun ise,  sıcacık evinde klavye başında sıcak kahvelerini içerken Suriye’de yaşanan vahşet görüntülerine ağlamak yardım etmek değildir elimizden ne geliyorsa karşılığını yalnızca Allah’tan bekleyerek yardım yapmaktır diye konuştu.
Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da, Belediye olarak duyarlı ev hanımlarına her zaman destek olmayla hazır olduklarını belirterek, “Alaplı’da bir gurup duyarlı ev hanımı Suriye de ki iç savaşta mağdur olan çocukları yardım etmek amacıyla çok güzel bir hareket başlatmışlar. Kendilerinden Allah razı olsun. Bu soğukta zor şartlar altında yaşayan insanlara giyim ve gıda toplamaya göndermişler. Ben bile çok duygulandım. Alaplı’daki tüm ev hanımlarında bu arkadaşlarımıza destek vermelerini istiyorum.” Dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER