KAN BAĞIŞANA DAVET

KAN BAĞIŞANA DAVET
gundemeregli.com- Alaplı Sanayi Camisi imam hatibi Abdulcabbar Kalaycı, 03 Temmuz 2013 Çarşamba günü  sanayi Sitesinde düzenlenecek kan bağışı için esnafları kan bağışına davet ediyor.
Kalaycı,  yaptığı açıklamada, her yıl sanayi sitesi esnafları işbirliği ile yılda iki defa kan bağışı kampanyası düzenlendiğini söyledi.

Kampanya öncesi sanayi sitesi  esnaflarını tek, tek gezerek kan verecekleri listeye yazdığını ifade eden Kalaycı, şunları söyledi;

“Kızılay Alaplı Şubesi ile Alaplı Sanayi çarşısı esnafı ortak her yıl kan bağışı kampanyası düzenliyor.  Ben kendim üç ayda bir gönüllü kan bağışında bulunuyorum.Cami cemaatine ve sanayı esnaflarımıza kan bağışının önemini anlatıyoruz.

Esnaflarımızın ve camimize gelen cemaatimizin cep telefonlarına SMS atarak kan bağışına davet ediyoruz

Bizde sanayi camisi görevlisi olarak kan bağışına destek vermek amacıyla esnaflarımızı tek, tek gezerek kan bağışının önemini anlatıyoruz. Kan bağışında bulunmak isteyenleri de listeye yazarak kan bağışı günü kendilerini telefonla arayarak kan bağışının başladığını kan vermeye gelmelerini istiyoruz. Esnaflarımızda işlerini bırakarak kan vermeye koşuyor. Sanayi esnafımız bu konuda çok duyarlı kan vermenin ne kadar önemli olduğunu ve hayat kurtardığının bilincindiler”

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2013, 07:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER