KÖY MUHTARLARI İFTARDA BULUŞTU

KÖY MUHTARLARI İFTARDA BULUŞTU
gundemeregli.com-Alaplı Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) tarafından  köy muhtarlarına  iftar yemeği verdi.

Alaplı Rumuz Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu (Eski Hayri Gülsoy İÖO)  bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine AGİAD Başkan Yardımcısı İbrahim Yalçın, il Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İl Genel Meclis Üyeleri Temel Uslu, Ayhan Akman, Ali Coşkun il Özel İdare Alaplı Şantiye Şefi İlyas Özen  ve köy muhtarları katıldı.

İftar yemeği ile ilgili açıklama yapan  AGİAD Başkan Yardımcısı İbrahim Yalçın, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin ve yardımlaşmanın en üst seviyeye ulaştığı bir ay olduğunu söyledi. dernek olarak Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri düzenlediklerini belirten Yalçın,  dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı, kardeşlik, hoşgörü ve paylaşmanın yoğun olduğu bir Ramazan ayına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle bir dönemde, gönül kapılarımızı sonuna kadar açmalı, İnsanlarla kardeşlik bağımızı daha da pekiştirmeli bütün farklılıklarımıza rağmen bir olabilmeyi öğrenmeliyiz.”Ramazan ayında   dernek olarak çeşitli iftar programları düzenliyoruz.

Bu akşam  köy muhtarlarına yönelik bir iftar programı düzenledik. Amacımız muhtarlarımız arasından kaynaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. İftar programımıza katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 07:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER