KÖYLÜ YOLUNA KAVUŞUYOR

KÖYLÜ YOLUNA KAVUŞUYOR
gundemeregli.com-Alaplı Ortacı  Köyü halkı imece usulü beton yol  yapıyor. Yol çalışmalarında emekli vatandaşlar yardımcı oluyor. Alaplı Ortacı   köyü Muhtarı Bayram Karakaya, KÖYDES projesi kapsamında çimento aldıklarını kum ve çakılı da Özel İdarenin araçlarıyla getirdiklerini belirtti.
Bununla Ortacı  köyü  merkez mahallesinde beton yol yapmaya başladıklarını.  Köylülerin de  insan gücü  yardımda bulunduğunu ifade etti.
Karakaya, Devletimizin  bize  sağlamış olduğu malzeme ve yardımları yerinde ve zamanında kullanıyoruz. Geçtiğimiz yıl da camimize giden yola KÖYDES projesinden  beton parke taşı aldık.  Köylümüz de işçilik olarak destek verdi. Burada çalışanlar büyük çoğunluğu emekli köylülerimiz boş zamanlarında köyümüzdeki çalışmalara destek veriyorlar. Köyümüzün Ortacı Cami inşaatı da devam ediyor. Köydeki çalışmaları köydeki vatandaşlarla beraber imece usulü yapıyoruz. Çalışmalarında bize destek olan  Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’a , İl Özel idare Genel Sekreteri ve çalışanlarına,  Ak parti ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu ve ilçe yönetimi ile İl genel Meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Köydeki vatandaşlara da yapılan işlerde  maddi ve manevi destek oluyor dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2013, 06:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER