KURAKLIK BİTİYOR, YOLA ÇIKTI AKŞAM GELİYOR!...

Zonguldak´ta bu akşam itibariyle yağış bekleniyor. Zonguldak ve çevresinde yağmur ve sağanak, yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KURAKLIK BİTİYOR, YOLA ÇIKTI AKŞAM GELİYOR!...
gundemeregli.com-Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara´nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile akşam saatlerinden sonra Marmara´nın doğusu, Uşak, Kütahya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Sivas, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle ve akşam saatlerinde Edirne, Çanakkale ve Balıkesir´in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis ile doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı olacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü´nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, batı kesimlerde güney ve batı, doğu bölgelerde kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Ege Kıyıları´nda yer yer kuvvetli olarak (30-60 Km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 15
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla il geneli yağmurlu 17
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 18
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 19
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 18
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu (İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor) 0
Diyarbakır: Parçalı bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor) 12
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2014, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER