MALİYECİLERİN DAYANIŞMA GÜNÜ

MALİYECİLERİN DAYANIŞMA GÜNÜ
gundemeregli.com-Alaplı Mal Müdürlüğü Personeli ile  Alaplı’da çalışan Muhasebeci ve Mali Müşavirler Güven Alabalık tesislerinde verilen kaynaşma  ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Alaplı Güven Alabalık  tesislerinde düzenlenen yemeğe, Alaplı  Mal Müdürü Adnan Çetin ve Maliye Çalışanları ile Muhasebeciler ve Mali Müşavirler katıldı.

Alaplı Vergi dairesi Yoklama Memuru  Ali Kıcanoğlu   yaptığı konuşmada  Uzun zamandır  maliye çalışanları ve Alaplı’daki muhasebecilerle bir araya gelip kaynaşma yemeği düzenlemek istiyorduk. İki kişi dışında herkes davetimize katıldı. Bu arkadaşlarımızdan da Ömer Atlay’ın çocuğu hasta olduğu için  Ankarada idi. Nihat Orhan özel bir işi olduğu için gelemedi. Davetimize katılan herkese ben teşekkür ediyorum. dedi.

Muhasebeciler adına konuşan Mali müşavir  Adatepe’de İlk defa tüm arkadaşlarımızın  katıldığı geniş katılımlı bir toplantı oldu. Böyle toplantılar Maliye çalışanları ve arkadaşlarımız arasında kaynaşma ve dayanışmayı artırır. Bu toplantıları en az üç ayda bir yapalım bir araya gelelim dedi.

 

Yemekte bir konuşma yapan; Mal Müdürü Adnan, “ Vergi vermek vatandaşın en önemli görevdir. Çünkü Toplanan vergiler yine vatandaşa hizmet olarak dönmektedir. Bizler Maliye personeli olarak, vatandaşın vergilerini topluyoruz, Onlara hizmet olarak geri dönmesine aracılık ediyoruz. Vatandaşın en kutsal kazancı vergisini ödediği kazançtır şiarıyla görev yapıyoruz. Esnafımızın Maliye ile olan evrak işini sağlayan Muhasebecilerimiz ile Mali Müşavirlerimizdir. Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimiz özverili çalışmaları ile esnafımızın her türlü işini kolaylaştırmaktadırlar. Arkadaşlarımızla bir araya gelmekten çok mutlu oldum.  Hizmetlerinden bir kez daha kendilerini kutluyorum “ dedi.

Güven Alabalık tesisleri  işletmecisi Nail Güven’de , “ Maliye çalışanlarını, Muhasebecilerimizi ve Mali Müşavirlerimizi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2013, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER