MECLİS, SEMERCİ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Devrek Belediye Meclisine SEmerci başkanlık yaptı.

MECLİS, SEMERCİ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

gundemeregli.com-Devrek Belediye Meclisi 2014 yılı Ocak ayı toplantısını Mustafa Semerci Başkanlığında 6 gündem maddesiyle gerçekleştirdi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında toplanarak gündem maddeleri görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından yoklama ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ”6 gündem maddesi ile toplantıyı başlatıyorum. Toplantımızın meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Düzenlenen Meclis Toplantısında gündem içerisinde Belediye Meclisinin 2014 yılında yapacağı aylık toplantıların gün ve saatinin belirlenmesi, Belediye Meclisinin 2014 yılında izin yapacağı ayın belirlenmesi, 2014 yılında görev yapacak Meclis İhtisas Komisyonlarına üye seçimlerinin yapılması, 2014 yılında görev yapacak olan Denetim Komisyonuna üye seçimlerinin yapılması, 2014 yılında encümen üyesi seçimlerinin yapılaması ve Devrek Belediyesi’nde 2014 yılında çalışacak olan kısmi zamanlı sözleşmeli personel ve ücretinin belirlenmesi konuları yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 07:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER