MHP’Lİ ÖZDEMİR “ÇILDIRDI”, AK PARTİLİ UYSAL “ÇÖZECEĞİZ” DEDİ

MHP’Lİ ÖZDEMİR “ÇILDIRDI”, AK PARTİLİ UYSAL  “ÇÖZECEĞİZ”  DEDİ
gundemeregli.com-AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ile MHP Ereğli Belediye Başkanı Mevlüt Özdemir arasında trafik ile ilgili ilginç bir polemik yaşandı.

Özdemir İşyerinin bulunduğu Yenimahalle’den  Parti binasının bulunduğu çarşı  merkezde  bulunan binaya  37 dakikada geldiğini iddia ederek,  “1.5 km. bile olmayan yolu 37 dakikada geldim.  Öncelikli bu trafik sorunun çözümü şart” deyince, Uysal bu söze karşılık olarak, “MHP Başkan adayımız trafik yüzünden sinirlenmiş üzülmüş. Biz bu şehiri krizli mekanlar yaratmaktan kurtaracağız. İnşallah iktidarla belediye bütünleşecek.  Bu trafik görüntüsünden Ereğli’yi kurtaracağız. İleride aday olacak arkadaşlarımızda Yenimahalleden buraya 37 dakikada gelmeyecekler.” demesi  ilginç diyalogların yaşanmasına neden oldu.

Özdemir, Uysal’ın bu sözlerine karşılık kayıtsız kalmadı ve “Hükümetin veya belediyenin farklı partiden olmasına gerek yok . Siz merak etmeyin biz 31 Mart sabahı vekilimizle (Ercan Candan’ı kastedederek) beraber çözeceğiz o işi” demesi gülüşmelere neden oldu.  

Ak Parti’nin MHP Ereğli İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette iki başkan adayı olarak AK Partili Hüseyin Uysal ile MHP’li Özdemir arasında trafik konusunda yapılan atışma karşılıklı esprilere sebep oldu. Toplantıya geç kalan Özdemir, ziyaretçilerden gecikme sebebiyle özür dilerken, gecikme sebebini yaşanan trafik  sıkışıklığına bağladı.  Ardından Yenimahalleden parti binasına 37 dakikada geldiğini belirterek isyan etti.

Özdemir, “Birkaç dakika geç kaldım özür diliyorum. Hem vekilimden, hem değerli partili arkadaşlarımdan ,hem de Ak partili arkadaşlarımdan. Yenimahalleden buraya 37 dakikada geldim. Yani her türlü ihtimali göz önüne alıyorsunuz,  5 dakika trafik sıkışıklığı olabilir ama 37 dakikada geç kalınmaz yani! Bu baktığınız zaman benim gecikmem gibi görünüyor ama yanımda arkadaşım ve ben trafik sebebiyle çıldırdık. Oradan burası 1.3 km. Biz buraya 37 dakikada geldik  37 dakikada Zonguldak’a gidersiniz.  Yani şehrimizin gerçekten ciddi problemleri var. Sayın vekilimizin  belediye başkan adaylarından bahsettiği gibi vurdumduymazlık var.  Şehirde halka rağmen bildiğini okuma var. Yani  özellikle bu konuda basın mensubu arkadaşlardan da rica ediyorum. Belediye başkan adaylarından bunu rica ediyorum, mümkün olduğunca şehrin problemlerini dile getirmemiz lazım! Bu konuda  hiçbir şey yapamıyorsak en azından şehrin sorunlarını halkın kafasına kazımamız lazım.  Toplumun bu konuda daha duyarlı olması lazım” diye konuştu.  

Özdemir’in bu konuşmasının ardından söz alan Opr. Dr. Uysal ise,  kendilerinin belediye başkanı olması durumunda kimsenin 37 dakikada buraya gelmeyeceğini ifade edeek şunları söyledi: 

“Değerli arkadaşlar ben şunu söylemek istiyorum.  Bu belediye başkan adayı arkadaşımızın başına gelen  konu önemli.   Sağlık kavramı, ruhsal sağlıktır.  Gördüğünüz gibi başkan adayımız sinirlenmiş üzülmüş!  Bundan dolayı biz bu şehri krizli mekanlar yaratmaktan kurtaracağız. İnsanların arabaların yoğun olduğu krizli mekanları ortadan kaldırmak için değerli milletvekilimizin çok güzel projelerimiz var.  İnşallah iktidarla belediye bütünleşecek. Krizli mekanlardanda kurtulacak inşallah, ilerideki aday olacak arkadaşlarımızda Yenimahalleden buraya 37 dakikada gelmeyeceklerdedi.
ardından tekar söz alan Özdemir ise Bizim için   hükümetin veya belediyenin farklı partiden olmasına gerek yok. Siz merak etmeyin biz 31 Mart sabahı Vekilimizle beraber çözeceğiz o işi ”dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER