MUHTAR ADAYI KARAKAYA AZALARINI TANITTI

MUHTAR ADAYI KARAKAYA AZALARINI TANITTI
gundemeregli.com-
Alaplı ilçesinde Sivil Toplum Örgütlerinde değişik kademelerde görev alan ve Tepeköy Muhtarlığına aday olan Nermin Karakaya, aza adaylarını tanıttı.

Alaplı’da Halk Eğitim Merkezi ile Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan Nermin Karakaya, ilçenin tek bayan muhtar adayı olarak Tepeköy’ mahallesinden adaylığını açıklarken, aza adaylarını da basına tanıttı.

Erkeklerle birlikte bayanların büyük ilgi gösterdiği toplantıda birlikte çalışacağı aza adayları İbrahim Özdemir,Emriye Yalpur,Şenol Aydın, Raşit Ören, Hacer Türkyılmaz, Erhan Yazıcıoğlu, Rahime Çiçek ve Arif Şen An’ı tanıtan Karakaya yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Bağımsız Belediye Meclis üyesi Dürdane An Köse, ADD Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı ve yönetim kurlu üyelerinin yanı sıra birçok bayanın katılarak destek verdiği toplantıda , ‘Mahallemizi birlikte yönetelim’ sloganı hizmet edeceğini ve bayanların da yaşamın her alanında etkin ve aktif görevler alabileceğini vurgulayan Karakaya, “Sizlerle elele, gönül gönüle vererek mahallemizin sorunlarını başta yerel yönetimler olmak üzere çözümleyecek, isteklerinizi gerçekleştirmek ve mahallemizi ilçenin en gözde yaşam alanları haline getirmek için çalışacağız. Belediye ile vatandaşlar arasında köprü görevi üstlenirken en büyük desteği sizlerden alacak, sizlerle paylaşacağız. Bayanların toplum hizmetlerinde başarılı olduğunu hep birlikte göstereceğiz “dedi.
Toplantıda konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Saliha Sanlı da Nermin Karakaya’yı cesaretinden ve özgüveninden dolayı kutladıklarını belirterek başarılar diledi.
Nermin Karakaya’nın aday olmasından son derece memnunluk duyduklarını belirten mahalle sakinleri de seçimlerde Karakaya’nın sonuna kadar yanında olduklarını ve gereken her türlü desteği vereceklerini belirttiler.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER