O DEVİR TAMAM! ÇEVİK, ÖZBEK İLE GÖRÜŞTÜ.

Milli Eğitime devir edilen okulun, Müftülüğe geçmesi gündemdeydi. Çevik, devir işini halletti.

O DEVİR TAMAM! ÇEVİK, ÖZBEK İLE GÖRÜŞTÜ.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ile görüşen Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, 1,5 ay içerisinde Ahmet Zeki Atalay Orta Okulu’nun Gümeli Mahallesi’nde yer alan okulun milli eğitime devreni sağladı.

Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Cevat Çevik, kısa sürede eğitimde önemli çalışmalara imza attı. İkili eğitimden normal eğitime geçilmesi noktasında tüm sorunlar bir bir aşılıyor.
Göreve geldiği günden bugüne Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik’le birlikte eğitim çıtası her geçen gün yükselen Alaplı’da tekli eğitim sorunu da kısa sürede ortadan kalkmış olacak.
Geçtiğimiz günlerde eğitim ve öğretime açılan Yeni Atatürk Ortaokulu’nun ardından bu kez de önümüzdeki bir ay içerisinde Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu da tekli sisteme geçecek. Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bugün ile giderek İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’le görüştü. Önümüzdeki bir yada 1,5 ay içerisinde Ahmet Zeki Atalay Orta Okulu Gümeli Mahallesi’nde yer alan ve milli eğitime devredilen eski Rumuz Kız öğrenci yurduna taşınacak. Okulda tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte olup okulda inceleme yapan müfettişler olur raporu verdi. 
Çevik ayrıca ilçedeki geri kalan ikili eğitim-öğretim gören okulların en kısa sürede tamamen ortadan kalkacağını ifade etti.

Bilindiği gibi şuanda Milli Eğitime devir edilen okulun Müftülüğü geçmesi gündemdeydi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER