ODABAŞ İŞÇİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

ODABAŞ İŞÇİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’nde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yetkili Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ın, periyodik bakım çalışmaları sürdürülen 2. Sıcak Haddehane’deki işçileri ziyaret ettiği bildirildi.
   Sendikanın, turkmetalkdzeregli.org” isimli resmi internet sitesind eyer alan habere göre,Odabaş, bazı yönetim kurulu üyeleri ve iş yeri temsilcileriyle gerçekleştirdiği ziyarette, üyelerine ‘kolay gelsin’ temennisinde bulundu.
   Erdemir’in, sevgi, alınteri ve bilgilinin harmanlanarak çok daha iyi konuma geldiğini avunan Odabaş, şunları kaydetti:
    “2.Sıcak Haddehanede devam eden,periyodik genel bakım çalışmalarında görevli arkadaşlarımızı, çalışma ortamlarında ziyaret ettik. Sevgi, alın teri ve bilginin harmanlanarak oluşturulduğu Erdemirimiz’in, çalışanlarımızın emekleriyle düzenli olarak daima daha ileriye gittiğini görmek ve bunu gerçekleştiren ‘Emekçi kardeşlerimin’ haklı gururlarına şahit olmak bizleri her zaman onurlandırmıştır. Emeğin ve emekçinin kutsallığını savunan herkesi saygıyla selamlıyor, tüm çalışanlarımıza mutluluk ve huzur içerisinde, işlerinde kolaylıklar diliyorum.”
   
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER