ÖNEMLİ İLERLEMELER SAĞLANDI

ÖNEMLİ İLERLEMELER SAĞLANDI
gundemeregli.com-CHP Kandilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Aydın, gelişmiş ülkelerde kadınlara eşit hakların kazandırılması, verilmesi ve iyileştirilmesi yönünde çok önemli ilerlemelerin kaydedildiğini bildirdi.
   Büyük Önder Atatürk´ün öncülüğünde kadın hakları konusunda iyi bir konuma gelindiğini, Türk kadınının dönemin koşullarına göre pek çok ülkede olmayan haklar etmesine imkan sağlandığını anlatan Aydın, şunları kaydetti:
   ´´Yurdumuzun kurtuluşunda olduğu gibi Cumhuriyetimizin kuruluşunda da önemli rol oynayan fedakar Türk kadını, Cumhuriyetle birlikte tüm dünya kadınlarının sahip olduğu hak ve özgürlüklere kavuşmuş üretken ve yaratıcı doğaları ile ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi alanda önemli konumlara gelmişlerdir. Hayatımızın en önemli vazgeçilmezleri kadınlarımızın yaşamları süresince ortaya koydukları ve temel fedakarlığa dayalı yaşam tarzı da toplumumuzun her zaman beğeni ve takdirini kazanmıştır. Bununla birlikte son zamanlarda kadınlarımızın üretime katılarak ülkemizin ekonomik kalkınmasında da rol üstlenmeleri bizlere gurur vermektedir. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.´´
    
 
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER