Onur konuğu Özbakır'dı

Yemeğin onur konuğu AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ‘dı.

Onur konuğu Özbakır'dı

Zonguldak’ta faaliyet gösteren Trabzonlular Derneği tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı organize edildi. Yemeğin onur konuğu AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ‘dı.

Zonguldak Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Emirgan Otelde düzenlenen organizasyonda yaptığı konuşmada,  Anneler Gününü kutlayarak başladı ve birlik ve beraberliği sağlama adına bu şekilde bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Oldukça yoğun katılımın olduğu kahvaltı organizasyonuna siyasiler başta olmak üzere sivil toplum örgütleride yoğun katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna Özbakır’ın yanı sıra Kozlu Belediye Başkanı Kerim  Yılmaz, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ile çok sayıda isim katıldı.  

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 09:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
metin çakıroğlu
metin çakıroğlu - 7 yıl Önce

çok ayıp gerçekten çok ayıp.bır Trabzon derneğine yakışmayan kahvaltı tablosu

AHMET 6161
AHMET 6161 - 7 yıl Önce

YEMEKDE DAHA ÇOK TRABZONLU OLMAYAN ŞAHIŞLAR VAR.ÇOK YAZIK ÇOK

mustafa altuntaş
mustafa altuntaş - 7 yıl Önce

sayın bayrağa lütfen sorun.zonguldakda sadece okadarmı Trabzonlu var .adamgibi başkanlık yap..kendıne çevre edinmek için değil Ahmet bayrak..

Ahmet BAYRAL
Ahmet BAYRAL - 7 yıl Önce

sayın hemşerilerim cok güzel yzıyorsunuz basın yolu ile sizlerle tartışmayı uygun görmem lütfen derneğimizi bir sefer olsun ziyaret etiniz Otuzbin traznluların yaşatığı üye sayımz ne olmalı sizlere soruyorum selamlar

SIRADAKİ HABER