Özbakır, Alaplı halkı ile buluştu

Özbakır, bugün Alaplı halkı ile buluştu.

Özbakır, Alaplı halkı ile buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, bugün Alaplı  halkı ile buluştu.

Bugün öğle saatlerinde Zonguldak’tan Alaplı’ya gelen Özbakır’ın ilk durağı AK Parti Alaplı İlçe teşkilatı oldu. Özbakır buradan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve beraberindeki partililer ile birlikte Alaplı Emniyet Müdürlüğü ile Adalet sarayına geçti.

Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ile görüşen Özbakır, İç İşleri Komisyon Üyesi olarak ilçe emniyet teşkilatının sorunlarını dinledi.

Binanın şuanki konumunda yetersiz kalındığını ifade eden Tektaş; Yeni bina konusunda yerimiz​ hazır, sadece adım atılmasını istiyoruz. Bu konuda Müracaatımız var dedi. Alaplı ilçesinin Zonguldakın batı kapısı olduğuna dikkat çeken Tektaş, ilçenin MOBESE ihtiyacı olduğu vurgularken, Alaplı Konum olarak önemli bir yer. dedi. 

Özbakır, Talepleri degerlendirdik. Hasbihal ettik. İlce Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar dileriz dedi. 

Ardından Adliye Sarayına geçen Özbakır, Cumhuriyet Savcısı Muharrem Gözler ise görüştü. Geçmişte Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Özbakır, Geçmiş yıllardaki tecrübelerini aktardı. Alaplıdaki asayiş durum ve adli olayların fazla olmadığı konuşuldu.

Ziyaretlerin ardından Kılburnu mevkiinde esnafı ziyaret eden Özbakır, tek tek hâl hatır sordu, sıkıntıları dinledi. Özbakırı Alaplı halkı yoğun ilgi ile karşıladılar.

AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakırın Alaplı ziyaretlerinde, İlçe teşkilatı Başkanı Mustafa Yavuz ve partililer eşlik etti. 16 Nisanda yapılacak halk oylaması öncesi Alaplıda çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Mustafa Yavuz, bugün de Özbakır ile birlikte ziyaretlerde önemli rol oynadı.

 

Alaplıda yapımı devam eden Çağlayan Camiini de gezen Özbakır, mimarisi ve Camii önünde geniş alan olması dikkatini çekti.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER