Özbakır Filyos'u boş bırakmıyor

Zonguldak'ın çılgın projesi olan Filyos'u boş bırakmayan Özbakır, bölgede incelemelerde bulundu.

Özbakır Filyos'u boş bırakmıyor

Filyos projesini yerinde incelemek üzere şantiye sahasına giden Milletvekili Özbakır, Şantiye şefi eren göçük ve idari mali işler şefi emin yayladan bilgi alarak şantiyede bir takım incelemelerde bulundu.

Özbakır inceleme sonrasında yaptığı açıkalmada, çalışmaların 15 Temmuza yetiştirileceğini belirterek, Şantiyede 35 kamyon 30 iş makinası 30 muhtelif iş makinası ve 15te muhtelif makina tesisi mevcut olup , ekipler gece gündüz demeden 24 saat vardiye sistemine göre 200 kişi ile çalışmakta olduğunu liman gebi sahasından alınan tahkimat taşları ile ana mendirek imalatı 395 metreye ulaşmış ve tahkimat yapımı devam etmektedir. Hedef 2019 yılı 15 Temmuzunda yüklenici firma tarafından sayın Başbakanımız Binali Yıldırımı söz verildiği gibi belirtilen tarihte bitirilmesi hedeflenmektedir. dedi.

Öte yandan Özbakırın Başbakan Yıldırımın temel attığı alanda  resim çekmesi , bazı kesimlere mesaj mı veriyor , algısı oluşturdu. Özbakır yapmış olduğu denetlemeleri zaman zaman aralıklarla devam edeceğini yapılan işlerin takipçisi olunacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER