Özbakır, 'Hastane yeri için gösterilen yerlere itiraz ediliyor'

Özbakır, partisinin seçim bürosunda, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün, hastanenin yarım kalan inşaatına devam edileceği kararı ile ilgili soruları yanıtladı.

Özbakır, 'Hastane yeri için gösterilen yerlere itiraz ediliyor'

AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, partisinin seçim bürosunda, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün, hastanenin yarım kalan inşaatına devam edileceği kararı ile ilgili soruları yanıtladı. Özbakır, “Zonguldak’ta hastane yeri için gösterilen yerlere itiraz ediliyor. O bölge vatandaşımızın alıştığı bir bölge, daha geniş bir yer olsa, otoparkının düzgün yapılması kaydıyla doğru bir yer olabilir” dedi.

“ARZUM HASTANENİN YAPILACAĞI YERE VATANDAŞLARIMIZ KISA SÜREDE ULAŞSIN”

Ankara’dan gelen kararla hastanenin inşaatına devam edileceği konusunda konuşan Özbakır, şunları söyledi; “Bizim bundan haberimiz yoktu. Hastanenin eski yerine devam edileceği konusunda bir bilgimiz yok. Ankara’da olmadığımız için bu işi takip edemediğimiz için haberimiz yoktu. O haber ne derece doğru ya da o dilekçeye verilen cevap ne derece doğru onu bilmiyorum. Mevcut yer de alternatif yerler arasında olabilir. Biz nereyi yer olarak göstersek hep itirazlar geliyor. Bir kısım kabul ediyor, bir kısım kabul etmiyor. Orası da olabilir tabi, kesin bir şey yok. 16 Nisan’dan sonra gündeme gelebilecek bir konu. O bölge vatandaşımızın alıştığı bir bölge, daha geniş bir yer olsa, otoparkının düzgün yapılması kaydıyla doğru bir yer olabilir. Hem ulaşımı kolay, hem merkezi bir yerde. Benim arzum; hastanenin yapılacağı yere vatandaşlarımız kısa sürede ulaşsın, fazla masrafa girmeden her türlü hizmeti alabilsin.”

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER