ÖZEL GÜVENLİKLER TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNE HAZIRLANIYOR

Zonguldak’ta Özel Güvenlikler toplu iş sözleşmesine hazırlanıyor.

ÖZEL GÜVENLİKLER TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNE HAZIRLANIYOR
gundemeregli.com Türk İş’e bağlı Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik İş) Zonguldak İl Temsilcisi Hakan Kurtul, sendikanın Türkiye’de bir ilki başararak özel güvenlik sektöründe toplu iş sözleşmeleri imzalandığını belirtti.

Kurtul yaptığı açıklamada, “Türkiye’de ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk etapta yaklaşık 700 kişiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesini Van ve Diyarbakır’da imzaladık. Sıra Zonguldak ilimizde örgütlenme çalışmalarımız üyeliklerin E-Devlet şifresi ile olmakla beraber hız kazandı. Kısa bir zaman sonra Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi, Kül Barajı ve Araştırma Hastanesinde yeterli sayıyı yakalayacağız. Zonguldak’ta ki tüm özel güvenlik görevlilerini 345 kodlu Güvenlik İş Sendikamıza üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Güvenlik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çağırıcı Zonguldak’ta bazı temaslarda bulunarak yaptığı açıklamada, “Zonguldak sendikacılığın köklü yerlerinden sendikalaşma ve örgütlenme bilinci oldukça iyi. Zonguldaklı özel güvenlik arkadaşlarımızda yakın zamanda toplu iş sözleşmeli olarak iş güvencesi kapsamında çalışacaklar ve üyeliklerimiz hızla devam ediyor, sendikamıza olan güveni üyelerimizle perçinleştiriyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER