ÖZLEM DUYULAN YOL TAMAM GİBİ

ÖZLEM DUYULAN YOL TAMAM GİBİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli’de yılan hikayesine dönen Belen sanayisi yıllar sonra asfalta kavuşuyor. Köylerin mahalleye dönüşmesiyle birlikte büyük asfalt hamlesi başlatan belediye 56 bin ton sıcak asfalt ile toplam 180 bin metre kare de emisyon asfaltı mahallelere döküyor.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, yetkililerden bilgi aldı. Asfaltlama çalışmasının kısa sürede tamamlanmasını istedi.

Posbıyık, “Kışla Sanayi Sitesi’nde devam ediyor. Sanayi esnafımız asfalt öncesi yaptığımız altyapı çalışmaların yanı sıra sıcak asfalt çalışmalardan son derece memnun. Asfalt sonrası gider mazgallarını da yukarı kaldırıyoruz.” diye konuştu.

 

Asfalt konusunda işi sıkı tutan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yürütülen çalışmaları an ve an takip ediyor.

 Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen sıcak asfalt ve emisyon asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Posbıyık, özellikle Kışla sanayisinde yürütülen çalışmaların öneminden bahsetti.

Posbıyık, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, Başkan Danışmanı Kemal Özer, Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ve ilgili birim amirleri ile birlikte belediye tarafından yürütülen sıcak asfalt ve emisyon asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

 

KOMPLE ÇALIŞMA YÜRÜYOR

Kışla Sanayi Sitesi’nde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları ile Bölücek yolunda yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Posbıyık şunları söyledi:  Belediye olarak bu yıl toplam 56 bin ton sıcak asfalt toplam 180 bin metre kare de emisyon asfalt yapıyoruz. Sıcak asfalt çalışmalarımız şuanda Kışla Sanayi Sitesi’nde devam ediyor. Sanayi esnafımız asfalt öncesi yaptığımız altyapı çalışmarının yanısıra sıcak asfalt çalışmalardan son derece memnun. Asfalt sonrası gider mazgallarını da yukarı kaldırıyoruz. Emisyon asfalt olarak ise Topçalı Hamzafakıhlı arasındaki yolu emisyon asfaltla kapladık. Çalışmalar suanda Bölücek yolunda bütün hızıyla devam etmekte. Asfalt çalışmalarımız bütün mahallelerimizde belirlediğimiz program dahilinde devam ediyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2013, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER