PERSONEL İFTARDA BULUŞTU.

PERSONEL İFTARDA BULUŞTU.
gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanlığı belediye personeline yönelik olarak iftar programı organize etti.

Alaplı Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Belediye Meclis Üyeleri Sefa Çakır, Erol Tunçkaya ve Mehmet Yaman ile Belediyeye bağlı tüm birimlerin müdür ve çalışanları katıldı.

Çimenoğlu iftarda yaptığı konuşmada,  belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, Alaplı adına tüm çalışanlara gösterdikleri ve özveri ve gayret için teşekkür etti.

Çimenoğlu, Belediye işçilerinin maaş alacaklarının da Ramazan bayramı öncesinde ödeneceğini kaydederek şu görüşlere yer verdi:

“Belediye çalışanlarımız büyük özveri gösteriyor. Bu çalışanlarınız için Alaplı halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Maaş alacaklarınızı bayramdan önce ödeyeceğiz. Bunu söylemek istiyorum

 Bütün arkadaşlarımız burada. Son günlerde Alaplı’da en önemli gündem maddesi Belediye dükkanları ve terminaldir. İki projede kısa sürede bitecek.  Bu hizmetlerin Projesini kendimiz yaptık. Her iki çalışmada bir bütün çevre düzenlemeleriyle, park, bahçe ve sokak çalışması ile bir bütün.  Terminal binası 11 Bin metrekarelik bir alanı yapmakla kalmıyoruz. O bölgeyi olduğu gibi yeniden yapıyoruz. Aydınlatma dikerlimiz olacak. Terminal dolgusu dediğimiz Karşıyaka da dolu alanı alt geçidi yapıyoruz ve ışıklandırdık. Altından dolgu alanına yol geçişini yapıyoruz.

Terminal sökülebilir takılabilir. Başlangıç ve bitiş noktasında önemli çalışmalar yaptık. İnanın çok çalıştık. Ara terminal Ereğli ve Zonguldak istikametinden geliyorlar. Bizim terminalde otobüs beklemiyor.  Yolcu alıp indiriyor. 1.5 ayda bitirmeyi hedefliyoruz. Belediye dükkanların da kısa sürede yapacağız İşçimizin maaşlarımı bayramdan önce yatıracağız. Bunun müjdesini de vereyim. Hepinize afiyet olsun”

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER