POSBIYIK, ÇİMENOĞLU´NU ÖYLE BİR AĞZINA DOLADI Kİ...

Posbıyık, Alaplı´yı pislik götürüyor dedi, Çimenoğlu´nun iyi bir insan olduğunu ama lider olmadığını kaydetti.

POSBIYIK, ÇİMENOĞLU´NU ÖYLE BİR AĞZINA DOLADI Kİ...
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ak Partili Alaplı ve Gülüç Belediye Başkanlarını eleştirdi ve lider olmadıklarını iddia etti.

Posbıyık, partisinin Kandille’de düzenlediği CHP Belde Başkanlığı binasının açılışında yaptığı konuşmada, Ak Parti’yi ve AK partili Belediye Başkanlarına yüklendi.

Son üç dönemdir Alaplı’yı Ak Partili belediyenin yönettiğini anlatan Posbıyık, kendinden örnek verdi ve isim vermeden Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör’ün iyi insan olduğunu ama lider olmadığını anlattı.

Ereğli ve Gülüç Belediye Başkanlarını iyi insan oldukları için sevdiğini anlatan Posbıyık, “Bu memlekete seçilecek olan Belediye başkanı çok önemli. Adam olması lazım. Lider olması lazım. Önder olması lazım! Yoksa herkes iyi, Allah İnsanları dürüst ve iyi olarak dünyaya getiriyor. Bu adamı milletvekili yapalım. Bu adamı Belediye Başkanı yapalım, yok böyle bir şey! Yok Hükümetin Belediye Başkanı olursa burayı hizmet yağar, hadi oradan, yok öyle bir şey! Yağıyor mu yani, Eğer Belediye Başkanı liderse, önderse yöneticiyse olur bu işler. Gel bakalım Ereğli’ye görün hizmeti.” Diye konuştu.

Alaplı’da 3 dönemdir AKP’li Belediye Başkanlarının olduğunu da vurgulayan Posbıyık sözlerini şu şekilde tamamladı:

Alaplı’da AKP’li Belediye var, çok iyi bir insan. İyi olması yeterli değil lider olması lazım.  Alaplı’yı pislik götürüyor. Gülüç’te AKP’li belediye Başkanı da 3 dönemden beri başkan,çok iyi arkadaş, Bende severim ama lider değil ki!!! Ben CHP’den Ereğli Belediye Başkanıyım görüyorsun uz. Ankara’ya gideyim, tutuğumu koparırım. Kapıdan kovarlarsa, bacadan girerim yine alırım. Çünkü ben sadece iyi insan değil, aynı zamanda liderim önderim.”

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 12:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
kaan
kaan - 10 yıl Önce

Sayın Halil başkanımız hizmetiniz alaplıyada olsun şu halk otobüslerinede al atsanız plaja kadar geliyor ereğli halk otobüsleri inanın pidosa kadar da gelse halk otobüsleri binilir alaplıya girmesede alaplı halk otobüsleri ereğliden kalkdığında tam bir çile yol bazen 25 40 dakika aralırında alaplıya gidiyor rekabet te olmayınca halk malum olan halka oluyor eskiden ereğli birlik vardı onlarda gidip gelirken huzur vardı terminaldede inilse dakikalar kısaydı ozamanar bile halk size duacınız olur

Kemal Alakurt
Kemal Alakurt - 10 yıl Önce

Doğru söze ne hacet. Yazık oldu güzelim Alaplı´ya. Bu gidişatı tersine döndürecek tek kişi Ahmet Tosun du. Öylesi de daha bulunmaz.Saygılar

SIRADAKİ HABER