POSBIYIK UZUNMEHMETLİLERLE BİRARAYA GELDİ

Posbıyık´a ziyaretler sürüyor.

POSBIYIK UZUNMEHMETLİLERLE BİRARAYA GELDİ
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın, Uzunmetmet Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet ettiği bildirildi.
   Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamalara göre, Koru Başı Mahallesi Muhtarı Tacettin Kunul ise Posbıyık’ı ziyaret etti.
   Uzunmetmet Mahallesi’ndeki sohbeti sırasında vatandaşların sorunlarını da yanıtlayan Posbıyık, ilçenin sosyal ve ekonomik anlamda sıkıntıları bulunduğunu belirtarak, şunları kaydetti:
   “Milletvekillerimizin biraz daha hareketli olmaları, Karadeniz Ereğli’nin sorunlarını çözmeleri lazım. Ama maalesef sorunlarımızı çözmüyorlar. Karadeniz Ereğli’de böyle bir sıkıntımız var. Sadece yerelde değil genelde de bir sıkıntımız var.
   Bu dünya boş. Kimin, ne zaman öleceğini de kimse bilmiyor. Bu dünyada elimizden geldiği kadar birbirimize destek olmamız, kalp kırmamamız lazım. Ama insan yaradılışı ve fıtratı gereği bazen kalp de kırdığımız oluyor. Her şeye rağmen bu boş dünyadan giderken arkada hoş bir seda bırakmak lazım. Allah bana birtakım heyecanlar vermiş, yüreklilik vermiş. Halkla çok iyiyim, halkla çok yakın diyalog halindeyim. Elimden geldiği kadarıyla da ekiplerimle beraber halka hizmet ediyorum. Esasen bu bölgeye daha güzel hizmetler yapabilmem için başka görevlerde olmam lazım. Ama nasip, kısmet, olmadı.”
   Posbıyık’a aşure ikram edilen toplantıda, Uzunmehmet Mahallesi Muhtarı Seyfettin Yaman, Belediye Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcı ve Nezih Anıl katıldı. Posbıyık, burada çocuklara oyuncak hediye etti.
   
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2013, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER