Pusula pot üzerine pot kırıyor…

Balamir’in 2 ay önce Gökgöl Mağaraları civarında yaptığı maddi hasarlı trafik kazasını yeni bir habermiş gibi sunan Pusula pot üzerine pot kırmaya devam ediyor?

Pusula pot üzerine pot kırıyor…

Amele Birliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Osman Balamir’in 2 ay önce Gökgöl Mağaraları civarında yaptığı maddi hasarlı trafik kazasını yeni bir habermiş gibi sunan Pusula pot üzerine pot kırmaya devam ediyor?

Kazanın eski bir kaza olduğunu doğrulayan Balamir kendisini savunarak, Pusula haberinin kasıtlı yapıldığını savundu.

Kaza olayını anlatan Başkan Balamir şunları söyledi:  Devrek ve Yenice arasındaki barajın kot ölçümleri için beraberimde Amele Birliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Personel Müdür Cemal Çebi ve Harita Mühendisi ile birlikte bölgeye gidiyorduk.  Gökgöl mağaralarını geçtikten 1. Km sonra önümüze köpekler çıktı, onları ezmemek adına direksiyonu kırdım karşı yönden gelen araçla çarpıştık. Aracımız kiralık bir araç sigorta aracımızı değiştirdi. Olay tamamıyla budur. 2 ay üzerinden geçmiş bir kazayı yeni olmuş gibi yansıtmak ve soru işaretleri uluşturmakta neyin nesi?” dedi.

Yaşanan bu olay son dönemlerde kasıtlı haberleri ile gündeme gelen Pusula’nın pot üzerine bir kez daha pot kırdığını gözler önüne serdi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 14:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayhan
ayhan - 7 yıl Önce

versene para başkan adama.ver.

yıldıray
yıldıray - 7 yıl Önce

2 ay öncekı kazayı şimdi gibi yayınlıyor yuh artıkk.yuhhhh.

HULUSİ
HULUSİ - 7 yıl Önce

PUSULANIN PUSULASI ŞAŞMIŞ

uysal
uysal - 7 yıl Önce

kımvar yanında tüm Zonguldak bılıyor da bu gazeteci bilmiyormu? yazık canım bırısı uyarsın yanında kim olduğunu soylesın yavaş yavaş kalbe zarar

tahsın
tahsın - 7 yıl Önce

bu adam gecmıstekı başkanın yanında olan kısıyı yenımı ogrendı acaba sınırınden haberı sımdı yaptı.Vay anama vay yakında mahkeme var desesne suprızzz... ayrılmamı var acaba ?

SIRADAKİ HABER