Resmen adaylığını açıkladı

Kemal Çam, düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı.

Resmen adaylığını açıkladı

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 10 yılı aşkın bir süredir başarı ile Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Kemal Çam, düzenlediği  basın toplantısı ile resmen,  Alaplı Esnaf ve Sanatkârlar kooperatifi Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

12 Mart Pazar günü yapılacak olan Alaplı Esnaf ve Kefalet Kooperatifi seçimler için adaylar ortaya çıkarken, İlçenin sevilen oda başkanlarından Çam, bugün basın toplantısı düzenledi ve adaylığını resmen açıklayan ilk isim oldu.

Kemal Çam düzenlediği basın toplantısında; ‘’Türkiye genelinde Esnaf Kredi Kefalet başkanlarının, yüzdelik orana vurursak %95’inin başkanı; ya şoförler odası başkanı ya esnaf kefalet odası başkanı. Kendi üyelerinin sıkıntılarını dinleyen, bilen, birebir yaşayan, esnaf kefalet odası başkanı ve şoförler odası başkanı. Bizim yapmış olduğumuz istişarelerde, yapmış olduğumuz görüşmelerde  bölge birlik başkanlarıyla, Ankara’da merkez birliği başkanıyla yaptığımız görüşmelerde Alaplı esnafına bugüne kadar kullandıkları krediyle daha yüksek ve daha kolay şekilde yapabildiğimiz için yapabileceğimize inandığımız için, sizlerin de desteğini alaraktan, ekibimizle birlikte aday olduk, yola çıktık. Üyelerimizden tek beklentimiz, 12 yıldır yönetimimizle beraber Şoförler Odasını devam ettiriyoruz. Odamızı bir safha ileriye taşımak için Alaplı Şoförler Odasının ismini, işini, güvenini, her tarafta kazanmak için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da Allah Esnaf Kefalet Odasını yönetmeyi nasip ettiği takdirde de Şoförler Odasında yapmış olduğumuz başarılı istişarelerin daha fazlasını orada yapmaya gayret sarfedeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Adaylığını deklare eden  Çam’ın gerçekleşecek olan genel kurulda kazanma şansının oldukça yüksek olduğu öğrenildi.

HABER: YASİN ÖREN 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER