ŞAHİN, ODABAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Odabaş makamında ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

ŞAHİN, ODABAŞ İLE GÖRÜŞTÜ
gundemeregli.com-Muharip Gaziler Derneği Karadeniz Ereğli Şube yönetiminin, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ile görüştüğü bildirildi.
   Sendikanın, “turkmetalkdzeregli.org” isimli resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Dernek Başkanı Temel Şahin, Türk Metal’in ilçede bir çok akitvitede bulunduğunu ifade ederek gerçekleşen görüşmenin nezaket ziyareti olduğunu kaydetti:

Turan burada yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:
   “Türk Metal Sendikası bölgenin en güçlü sivil toplum kuruluşudur. Şubemiz ilçemizde sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel aktivitelerde bulunduğunu biliyoruz. Aynı zamanda bu tür aktivitelere destek de oluyoruz. Bu konuda dernek olarak sizleri takdir ediyoruz.”
   Odabaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Gazilerin, gönüllerinde ayrı yeri olduğunu savundu.  Odabaş, “Sizlerin varlığını her fırsatta hissediyoruz. Bu da bize ayrı bir onur ve gurur veriyor. Bizlere düşen bir görev olduğunda, imkanlar ölçüsünde yerine getireceğimizden endişeniz olmasın” diye konuştu.
   Gaziler Derneği yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Gazilerin ilçede yaşadıkları sorunlar ve sıkıntılar üzerinde görüş alış, verişinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER