SEÇİM HEYECANLI BAŞLADI. BİR KİŞİ OY KULLANIRKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Ereğli´de ki oy kullanma işlemleri sırasında 81 yaşındaki Amo Deniz isimli bir kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

SEÇİM HEYECANLI BAŞLADI. BİR KİŞİ OY KULLANIRKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ
gundemeregli.com-Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde belediye başkan adayları oylarını kullandılar. Kdz. Ereğli´de cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Halil Posbıyık oyunu eşi Neriman Posbıyık işle birlikte Uzun Mehmet İbrahim İzmirli İlköğretim Okulu´nda kullandı. Saat 11.30´da sandığa gelen Posbıyık, burada vatandaşlarla tek tek selamlaşarak seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi. Posbıyık oy işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Rabbime dua ediyorum ülkemiz için. Ereğlimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum bütün yüreğimle, bütün kalbimle dedi.
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal eşi sevim Uysal ile birlikte oyunu Turgut Reis İlköğretim Okulu´nda kullandı. Oy kullanma işleminin ardından okulun bahçesinde gazetecilere açıklama yapan AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal seçimlerin centilmence bir ortamda geçtiğini söyledi. Uysal konuşmasında şunları söyledi; Ülkemize, milletimize ve Ereğli halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bütün seçime giren başkan adaylarımıza, ailelerine sağlıklar dilerim. güzel bir seçim kampanyası yürütüldü. Son derece centilmence geçti. Bundan dolayı da bütün seçime giren partilere ve adaylarına teşekkür ederim
MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir eşi Aysel Özdemir ve çocukları ile birlikte Endüstri Meslek Lisesi´nde oy kullandı. Özdemir güzel bir seçim kampanyasının ardından herkesin huzur ortamı içerisinde oylarını kullandığını ifade ederek, sonuçların her kes için hayırlı olmasını diledi.
 
1 KİŞİ KALP KRİZİ GEÇİREREK ÖLDÜ
Kdz. Ereğli´de oy kullanma işlemi devam ederken, polis oy kullanma merkezlerinde güvenlik önlemi aldı. Ereğli´de ki oy kullanma işlemleri sırasında 81 yaşındaki Amo Deniz isimli bir kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Bu arada seçim sürecinde Kdz. Ereğli´de Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ile birlikte çalışma yürüten AK Parti Zonguldak milletvekili Prof. dr. Ercan Candan´ın oyunu eşi Şennur Candan ile birlikte Ankara´da kullandığı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2014, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER