SEMİZ’E BÜYÜK SEVGİ GÖSTERİSİ

SEMİZ’E BÜYÜK SEVGİ GÖSTERİSİ
gundemeregli.com- Proje ve hedefleri ile 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Gülüç’teki en iddialı isimlerden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz, bini aşkın bayanla adete yerel seçimler öncesinde gövde gösterisi yaptı.

MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz yoğun sevgi gösterileri arasında gerçekleştirdiği konuşmasında “Her ne kadar sizler siyasetten uzak duruyor gibi görünseniz de 30 Mart günü asıl kararı verecek olanlar sizlersiniz. Çünkü sizler yaşayan, gören ve gösterecek olansınız. Bu güne kadar bizi yalnız bırakmayarak birlikten kuvvet doğacağını gösterdiniz. Bu gecede de bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinizin ayağına, yüreğine sağlık. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

---Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gülüç’te bulunan bini aşkın bayanla bir araya geldi.

Geceye MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, MHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ile partinin Ereğli ve Gülüç Kadın kolları üyeleri ile Gülüçlü bayanlar katıldı.

Gecede slayt gösterisi ile bu güne kadar Gülüç’te yapılan seçim çalışmaları katılımcılara izlettirildi. Slayt gösterisinin ardından söz alan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan Peygamber efendimizin “Ancak şerefli ve haysiyetli erkekler kadına değer verir. Ancak alçak olanlar, şerefsiz olanlar kadını horlar, dışlar ve onları yok sayar” dedi.

Ayan konuşmasında şunları söyledi; “Cenab-ı Allah insanı yaratırken bir elmanın yarısı gibi yaratmış bizleri ve sizleri. MHP olarak erkek egemen bir görüntüye sahipken özellikle son dönemlerde Zonguldak’ta, Ereğli ve Gülücümüzde bu işin böyle olmadığını ispatladık sizlerle birlikte. Kadına verdiğimiz değeri hem insanlarımıza, hem de siyaset sahnesine göstermeye çalıştık. Görünen odur ki sizler sayesinde de bu konuda başarılı olduk. MHP olarak 30 Mart yerel seçimlerine giderken iki ilçede iki değerli hanımefendi arkadaşımıza, aynı zamanda belediye ve il genel meclisliklerinde seçilebilecek yerlere yazmaya gayret ettik. Kendilerine açık çağrıda bulunduk; sizlere ihtiyacımız var, yüreğinizi koyun, bu meşakkatli yolu birlikte aşalım dedik. Ses veren hanımefendi arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadar değerlendirmeye çalıştık. Sizlerin olduğu her çalışmanın sonu başarıya varacaktır. Yıllardır siyasetin içerisinde olan bir kardeşiniz olarak kadın arkadaşlarımızı siyasette yanımızda bulamamamızdan dolayı bu eksikliği ziyadesiyle çekmiş bulunmaktayız. İnşallah bu dönem sizlerin gayreti ve azmi sayesinde Zonguldak’ta, bölgemizde ve Türkiye’de başarıya ulaşacaktır.”

Ayan konuşmasının ardından MHP’ye katılan kadınlara rozetlerini takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kadınların mutlaka siyasete girmek zorunda olduğunu ifade eden MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ise Gülüç’te bunun başarısını gördüğünü söyledi. Özdemir 31 Mart sabahı Ereğli ve Gülüç’te seçimleri kazanarak bu günü yeniden birlikte kutlamak istediklerini dile getirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenledikleri etkinliğe katılımlarından dolayı Gülüçlü bayanlara teşekkür eden MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz “Her ne kadar sizler siyasetten uzak duruyor gibi görünseniz de 30 Mart günü asıl kararı verecek olanlar sizlersiniz. Çünkü sizler yaşayan, gören ve gösterecek olansınız. Bu güne kadar bizi yalnız bırakmayarak birlikten kuvvet doğacağını gösterdiniz. Bu gecede de bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinizin ayağına, yüreğine sağlık. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gülüçlü bayanlar yöresel müzikler eşliğinde gönüllerine eğlenip stres attılar.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER