SENDİKA ÜYELERİ 22 İŞÇİYLE KIBRIS´TA

SENDİKA ÜYELERİ 22 İŞÇİYLE KIBRIS´TA
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’nde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yetkili Türk Metal Sendikası’nın, şirkette çalışan 22 işçiyi eşleriyle birlikte Kıbrıs’a gönderdiği bildirildi.
   Sendikanın resmi internet sitesi “turkmetalkdzeregli.org” isimli internet sitesinde yer alan habere göre, aileler İş Yeri Baş Temsilcilik Binası önünden uğurlandı.
   Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, işçi arkadaşlarımızı ve eşlerini uğurlama sırasında yaptığı konuşmada, Türk Metal’ın sosyal sendikacılık alanında da “Lider Marka” olduğu vurgusu yaparak, şunları kaydetti:
   “Her koşulda lider Türk Metal Sendikası, Sosyal Sendikacılık’ta da ‘Lider Marka’ olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Arkadaşlarımıza bu imkanı sunan başta Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak olmak üzere Genel Merkez Yöneticilerimize, katılımcı arkadaşlarımız ve şubemiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Bugün uğurladığımız değerli arkadaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyor ve verimli bir hafta geçirmelerini temenni ediyorum.”
   Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan, şube yöneticileri, İş Yeri Baş Temsilcisi Yakup Yılmaz’ın da hazır bulunduğu kafile, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen nezaretinde, otobüsle İstanbul’daki Sabiha Gökçen Hava Limanı’na gitti. Buradan Kıbrıs Ercan Hava Limanı’na inen kafile, Türk Metal Sendikası bünyesindeki tesislere yerleşti.
   Kıbrıs´ta eğitime katılmanın yanı sıra hazırlanan gezi programı ile günlerini geçirecek olan kafile, bir hafta sonra Karadeniz Ereğli´ye dönecek.
   
 
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER