Silahlı Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Müftü Mahallesinde bir iş yerinde müdürün rehin alındığı iddia edildi.

Silahlı Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Kdz. Ereğli İlçesi Müftü Mahallesi Devrekyolayrımı mevkisinde bulunan bir mağazada  müdürün rehin alındığı iddia edildi.

Giyim firmasının çevresinde sabah saatlerinde iki el silah sesi duyuldu. Olay yerinde gerekli önlemleri alan polisler,havaya bir kaç el ateş eden kişiyi kapıdan içeriye girerek elinde pompalı tüfek ile etkisiz hale getirildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, firmaya girişe izin verilmiyor. Edinilen bilgiye göre pompalı tüfek saldırganı dün akşam da geldiği, çalışanlar ile kavga ettiği öğrenildi. Bugün de silahla müdürü rehin almış olan kişinin psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyor.

Silahlı saldırgan Muzaffer K. bu sabah mağazanın kapıları açılır açılmaz av tüfeği ile içeri girip rastgele ateş açmaya başladı. Muzaffer K. içeride 4 el ateş ederken, bazı çalışanlar dışarı kaçmayı başardı. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Muzaffer K.’nin dalgınlığını fırsat bilip elindeki silahı alarak etkisiz hale getirdi. Olayda yaralanan olmazken, mağaza çalışanları büyük korku ve panik yaşadı.
Mağazaya av tüfeği ile girip ateş açan şahıs gözaltına alınırken, savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. 

Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlı, yapılan işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Muzaffer K., Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER