TARAFTARLARDAN HUZUREVİ JESTİ

Beşiktaşlılar huzurevini ziyaret etti.

TARAFTARLARDAN HUZUREVİ JESTİ
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’ndeki, Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nin bazı yöneticileri ile taraftarlarının Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi’ne ziyarette bulunduğu bildirildi.
   Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Dernek Başkan Yardımcısı Tuncay Karaaslan, dini bayramlarda dernek binasında gerçekleştirdikleri bayramlaşmanın ardından huzurevi ziyaretinde bulunduklarını hatırlattı.
   Huzurevi sakinlerinin ellerini öptüklerini belirten Karaaslan, şunları kaydetti:
   “Onların mutluluğunu görmek bizlerin mutluluğunu arttırdı. Onlarla birlikte sohbet ettik. Geçmişte yaşadıkları anılarını dinledik. Birlikte şarkılar söyledik. Onların deneyiminden faydalandık. Bizim için de, onlar için de güzel bir gün olduğu düşüncesi içerisindeyim. Dernek olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki çalışmalarımız devam edecek.
   Dernek yönetim kurulu üyeleri Necati Memiş, Tacettin Kenanoğlu, Disiplin Kurulu Başkanı Hayrettin Cıdık, Disiplin Kurulu üyeleri Cemal Kocaosmanoğlu Alper Temel, Kadın Kolları Kaşkanı Berna Odabaşı, üyeler ve eşleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette şarkılar söylendi, sohbetler edildi.
   
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2013, 07:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER