Tekin'in aklı, Nisan ayında…

Nisan ayı için önemli mesajlar veren Tekin, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tekin'in aklı, Nisan ayında…

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Nisan ayının belediye açısından atılım ayı olacağını belirterek, pazaryeri ve şehir merkezinin tüm görüntüsünün değişeceğini belirtti. 

Göreve geldiği 3 yılda şehrin özellikle çehresinin değişmesinde önemli rol oynayan Tekin, 2017 yılında yeni projeleri ile hedeflerini açıkladı.

PAZARYERİ İLÇE MERKEZİNE GELİYOR

Pazaryeri konusunda bilgiler veren Başkan Tekin, halkımız ve esnafımız pazarın İlçe merkezine geri gelmesini istediklerini ve bu yönde çalışmaları hızlandırdıklarını ifade etti.

Tekin, Şehir merkezi dışında bulunan pazarı, ilçe merkezinde güreş sahası ile kapalı spor salonunun olduğu alana getirmeyi planladıklarını söyledi.

2017 yılının yatırımlar yılı olacağına değinen Başkan Tekin, ilçe merkezindeki kaldırımların yenilenmesine devam edileceğini ve yürüyüş yollarının yapılacağını söyledi. Şehrin çehresinin değişmesinde önemli rol oynayan Tekin, ışıklandırma için yapılan çalışmaların devam edeceğini, sahilde yapılan yeni çalışmalar ve yenilikleri Alaplı halkının hizmetine sunulduğunu ifade etti.

KIŞ AYLARINA ÇALIŞMALAR AKSAMADI

Kış aylarında çalışmaları aksatmayan Başkan, özellikle yapımı devam eden yerlerde incelemeleri yakından takip etti. Öğrenci ve öğretmenlerin okullara hem yaya hem araçla ulaşımlarında kullandıkları yollarda kaldırım ve çevre düzenlemeleri hız kazandırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çayboyu Sokak üzerinde çevre düzenleme çalışmasını yerinde izlemiş, Çayboyu Sokak ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi arasında bulunan şehir şebekesi içme suyu deposu çevresinde, çevre düzenleme çalışmaları yapıldığını, su deposunun da çevresine duvar örülmek suretiyle muhafaza altına alındığını belirtmişti.

Zemin düzenleme çalışmasının da yapıldığını ifade eden Başkan Tekin, çevre temizliği konusunda da önemli çalışmalar yapıldığını vurgulamıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER