TOPLANTIDA KAVGA ÇIKTI

TOPLANTIDA KAVGA ÇIKTI
gundemeregli.com-Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde kazaların yaşandığı yol için yapılan toplantıda ses kolonu kaldırılmak istenince taraflar arasında kavga çıktı.

Muslu beldesinde 2 gün önce meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölmüş ve 38 kişi yaralanmıştı. Yaşanan kazanın ardından yoldaki güvenlik ile ilgili yapılan Filyos Belediye Parkında yapılan toplantıya, Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Devlet Demiryolları 2. Bölge Müdürü Şehabeddin Gedikli, Kastamonu Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. 

Toplantıda sırasıyla konuşmalar yapılarak halka yol ile ilgili bilgiler aktarıldı. Ardından Filyos halkına söz verildi. Soru cevap şeklinde devam eden konuşmalar zaman zaman tartışmalara sahne oldu. Konuşmalar sırasında toplantı yerine kurulan ses düzeni vatandaşlardan birine ait olduğu için halka bir an önce konuşmalarının yapmalarını kendisinin düğünün olduğunu söyledi. Ancak öfkeli vatandaşlar daha fazla konuşmak için ses düzeninin kalkmasını istemediler. Bunun üzerine karşılıklı sözlü atışmalar başladı ve ortalık birden karışması sonucunda vatandaşlar birbirine girerek yumruklar havada uçuştu. Öfkeli kalabalığı olay yerinde bulunan Jandarma ekipleri de olayları yatıştırmak için müdahale etti. Tehlikeli yol için yapılan toplantı olayların çıkmasının ardından yarıda kaldı. Heyet toplantı alanını terk ederek ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2013, 05:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER