TÜRKER; DSP SEÇENEKTİR

TÜRKER; DSP SEÇENEKTİR
gundemeregli.com-DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP olarak iktidara alternatif bir seçenek oluşturmaya çalıştıklarını dile getirerek, “Bugün yerel yönetimlere girerken DSP’nin bir seçenek olduğu ortaya çıkmıştır” dedi.
DSP Genel Başkanı Masum Türker partisinin adaylarına destek vermek için Zonguldak’ın Ereğli ilçesine geldi. Gülüç beldesi ve Ereğli’de seçim otobüsüyle bazı mahalleleri gezen Türker, partisinin adaylarına destek istedi. Türker, Kandilli beldesinde partisinin seçim bürosunda vatandaşlarla sohbet etti. 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile ilgili olarak partisinin hedefini de açıklayan Türker, DSP’nin hiçbir zaman muhalefete oynayan bir parti olmadığını ifade etti. DSP olarak iktidara alternatif bir seçenek oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Türker, “Bütün anti demokratik yapılanmalara medyanın bizleri görmezlikten gelmesine faaliyetlerimizin karartılmasına rağmen ısrarla biz bu faaliyetimizi sürdürdük. Ve bugün yerel yönetimlere girerken DSP’nin bir seçenek olduğu ortaya çıkmıştır. Bunun seçenek olarak ortaya çıkmasında çalışmalarını sürdüren birçok arkadaşımızın, kadromuzun, örgütümüzün yararı olmuştur. Bunlardan bir tanesi de Kdz. Ereğli’sidir. Kdz. Ereğli’si bu konudaki hazırlıklarını 1 yıla aşkın süredir sürdürüyordu. Ve bir yıla aşkın bir süredir Kdz. Ereğli’sinde DSP’nin belediye seçimlerini kazanacağı açıkça konuşulmuştur umuyorum. Bizim beklentimiz Kdz. Ereğli’sinde çoban ateşini ilk yaktığımız bu yöre Türkiye’deki bütün ateşlerin ormana dönüşmesini sağlayacak ve çok önemli kazanımlar elde edeceğiz” dedi.
Gazetecilerin telefon dinlemelerine ilişkin sorusu üzerine Türker, “17 Aralık’ın ertesi günü benim yaptığım açıklamada olduğu gibi parlamentonun tamamen değişmesi gerekir. Bir erken seçime ihtiyaç var” dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER