ULUPINAR´DAN TEKİN´E ZİYERET

ULUPINAR´DAN TEKİN´E ZİYERET
gundemeregli-AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin’i ziyaret ederek, Zonguldak, Devrek ve diğer ilçelerin sportif alanda eksikliklerinin giderilmesi için çeşitli taleplerde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Tekin’e, Devrek’te bulunan çim sahaya tribün yapılması, Devrek Kapalı Spor Salonu’nun dış cephelerinde oluşan akıntıların giderilmesi gerektiğini anlatan Ulupınar; Çaydeğirmeni, Karaman, Elvanpazarcık beldelerinde mevcut olan spor sahalarının iyileştirilmesi için destek istedi.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin de, Zonguldak bölgesi için yapılan sportif taleplerin yerine getirilmesi için çalışacaklarını belirterek, “Vekilimizi ve Belediye Başkanlarımızın bu taleplerinin yerine getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz ”dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın ziyaretine, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı da katıldı.
Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2012, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER