Utku'lu olmanın ayrıcalığını yaşadılar

2016-2017 eğitim öğretim yılı Utku Koleji Özel Ortaokulu Mezuniyet Töreni 10 Haziran 2017 Cumartesi günü Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Utku'lu olmanın ayrıcalığını yaşadılar

2016-2017 eğitim öğretim yılı Kdz Ereğli Utku Koleji Özel Ortaokulu Mezuniyet Töreni 10 Haziran 2017 Cumartesi günü Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Törene katılan Utku Koleji Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi ve Kurum Müdürü Hülya Çataklı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcıları, Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri, Öğretmenlerimiz ve Velilerimiz öğrencilerin bu büyük sevincine ortak oldular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda Okul Müdürü Hasan Koca’nın yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, 2016-2017 eğitim öğretim yılında dereceye girenler açıklandı.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Utku Koleji Özel Ortaokulu okul birincisi Delfin Özdemir Ödülünü Utku Koleji Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi, Kurum Müdürü Hülya Çataklı’dan aldı. Öğrencimiz konuşmasında tüm Utku Kolejini hiçbir zaman unutmayacağını vurgulayarak, tüm Utku ailesine teşekkür etti.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Utku Koleji Özel Ortaokulu okul ikincisi Onur Can Bakır ödülünü Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı’dan aldı.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Utku Koleji Özel Ortaokulu okul üçüncüsü Zeynep İpek Çelik ödülünü Utku Koleji Özel Ortaokulu müdürü Yönetim Kurulu üyesi Nazım Efe’den aldı.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Utku Koleji Özel Ortaokulu Yabancı Dil (İngilizce) birincisi Bora Özdamar ödülünü Utku Koleji Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi, Kurum Müdürü Hülya Çataklı’dan aldı. Yaptığı İngilizce konuşmayla beğeni toplayan öğrencimizden sonra Teog 1 ve Teog 2’de tüm soruları doğru cevaplayan Zeynep İpek Çelik, ve Teog 2 de tüm sorulara doğru cevap veren Zeynep Uzun, Delfin Özdemir, Bora Özdamar, Irmak Türüdü, Melih Akgün, Berk Sönmez isimli öğrencilerimiz aileleriyle birlikte sahneye davet edilip, kurum müdürü Hülya ÇATAKLI’dan plaketlerini aldılar.

Tüm öğrencilerin plaket ve anı belgelerini almalarının ardından, öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini anlatan “UTKU’LU OLMAK” isimli söz korosu duygulu anlar yaşatarak büyük beğeni topladı.

Söz korosunun ardından öğrenciler büyük bir heyecanla keplerini havaya fırlattı. Duygulu anların yaşandığı tören öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri ile yapılan fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Öğrencilerimize lise hayatlarında başarılar diliyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER