UYSAL, “SÜSLÜ LAFLARDA YOK, TATİL DE YOK”

UYSAL, “SÜSLÜ LAFLARDA YOK, TATİL DE YOK”
gundemeregli.com-Ereğli’de süslü laflar ile tatilin son bulacağı vaadiyle göreve başlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kalabalık partili grubu ile başkanlık makamına oturdu.

İlk önce beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Uysal ardından Ereğli Belediyesi önünde hazırlanan platformda binlerce vatandaşa hitap etti.

Yoğun kalabalık sebebiyle izdihamın yaşandığı törende, dualarla kurbanda kesilirken Uysal yaptığı konuşmayla kitlelerden büyük alkış aldı.

Uysal, “Ereğli halkına şu sözü verdik. Bizler laf üretmeyeceğiz iş üreteceğiz iş üreteceğiz. Biz daima millet, daima hizmet dedik. Biz tarih yazdık arkadaşlar. Çünkü kazandık, tarih kazananları yazar. Bizler hep şuna inandık Ereğli’nin tüm halkı bizimle beraber. Süslü laflar söylemek maalesef güzel ama karın doyurmuyor. Bu yüzden beni affedin bu günden sonra süslü laflar yok. Hizmet var, çalışmak var, 24 saat çalışmak var, 365 saat çalışmak var. Bayram, tatil benim için yok.”
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Belediyede değişim yaşanacağının sinyallerini verdi.

Yapılan itirazların İl Seçim Kurulu tarafından ret edilmesinin ardından ilk önce İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Uysal ardından Belediye binasına geçti.

SİZLERİ AİLEM GİBİ SEVECEĞİM

Burada yapılan törene binlerce vatandaş katılırken, Uysal alkışlar eşliğinde kürsüye çıktı.   

 

Uysal, “Eşimi ailemi nasıl seviyorsam bundan sonra sizleri de aynı mesafede seviyorum. Sizleri çok seviyorum. Biz tarih yazdık arkadaşlar. Çünkü kazandık, tarih kazananları yazar. Sizler benim ailemden birisiniz. Ben eşimi ailemi nasıl seviyorsam bundan sonra sizleri de aynı mesafede seviyorum. Sizleri çok seviyorum. Şimdi bizler konuşmalarımızı takip eden basın mensuplarına ve Ereğli halkına şu sözü verdik. Bizler laf üretmeyeceğiz iş üreteceğiz iş üreteceğiz. Biz daima millet, daima hizmet dedik. Biz tarih yazdık arkadaşlar. Çünkü kazandık, tarih kazananları yazar. Bizler hep şuna inandık Ereğli’nin tüm halkı bizimle beraber.
  Biz arkadaşlarımızla beraber gelecek günlerde, gelecek nesillerde sorunsuz, sorunları çözülmüş bir Ereğli vaadiyle sizlerin karşısına çıktık. Ben sizleri çok fazla tutmak istemiyorum. Çok fazla söz üretmekte istemiyorum. Süslü laflar söylemek maalesef güzel ama karın doyurmuyor. Bu yüzden beni affedin bu günden sonra süslü laflar yok. Hizmet var, çalışmak var, 24 saat çalışmak var, 365 saat çalışmak var. Bayram, tatil benim için yok.



   AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan  ise şöyle dedi:
  “2011 senesinde beni elinizden tuttunuz, bu Ereğli’de bir tarih yazdınız; Allah hepinizden razı olsun. 2014’de karşınıza çıktık Hüseyin Beyle beraber yine elimizden tuttunuz yine Allah sizden razı olsun. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizlere ne kadar hizmet etsek yine azdır. Ama şundan emin olun sizin içerinizden çıkmış birer evlatların olarak biz sizleri mahcup etmemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dualarla kurban kesilirken,  ardından belediye binasına geçilerek,  Uysal makamına oturdu.

Makamında da gelen misafirleri karşılayan Uysal, yoğun tartışmaların ardından Ereğli Belediye Başkanlığı makamına oturmuş oldu.
  



Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 14:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

30 MART MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİ NE BİR YEREL SEÇİMDİ, NE DE BİR AK PARTİ, CHP, MHP SEÇİMİYDİ. BU ÜLKEMİZİN YÜKSELİŞİNİ VE GELİŞMESİNİ ÖNLEMEYE ÇALIŞAN DIŞ ODAKLARLA, İÇERDEKİ TAŞERONLARININ, MAŞALARININ, İŞBİRLİKÇİLERİNİN KİRLİ OYUNUNU BOZMA SEÇİMİYDİ. İSTİKRAR, İSTİKLAL VE İSTİKBALİMİZE ZİNCİR VURMAK İSTEYEN ŞER ODAKLARA BİR KEZ DAHA OSMANLI TOKADI ATMA SEÇİMİYDİ.

HEMEN HER KESİMDEN HERKES, BUGÜNE KADAR BİR KEZ OLSUN OY BİLE VERMEMİŞ OLDUĞU MİLLİ İRADESİNE 30 MART´TA SAHİP ÇIKMIŞ, İRADESİNE VURULMAK İSTENEN ZİNCİRİ KOPARTMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER KDZ. EREĞLİ. TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE, YAŞASIN YENİ TÜRKİYE...

AK PARTİ 30 MART SEÇİMİNDE OYLARINI ARTIRARAK ZAFERLE ÇIKMIŞTIR. GALİBİYETLE ÇIKMIŞTIR. ANCAK BU SEÇİMİN ASIL GALİBİ AK PARTİ DEĞİL, MİLETİMİZ OLMUŞTUR. AZİZ MİLLETİMİZ 30 MART´TA “MİLLİ İRADESİNE ZİNCİR VURMAK İSTEYEN” HAİNLERİN KİRLİ OYUNUNU, TÜRK GÜREŞİNE MAHSUS OLAN [ct]RAKİBİ KENDİ OYUNU İLE TUŞ ETME TAKTİĞİ[ct] İLE BOZMUŞTUR.

AK PARTİ YÖNETİCİLERİ DE DÂHİL HİÇ KİMSE SEÇİMLERDE ALINAN BU YÜKSEK SONUÇLARDAN DOLAYI KESİNLİKLE BÖBÜRLENMESİN VE GURURLANMASIN. BÖBÜRLENECEK VE GURURLANACAK OLAN SADECE VE SADECE MİLLİ İRADESİNİN “VESAYET ALTINA ALINMASINA KARŞI DURARAK “MİLLİ İRADESİNE SAHİP ÇIKAN MİLLETTİMİZDİR.”

BEN “MİLLETİN TERAZİSİNİN ÜZERİNDE DOĞRU TARTAN” BAŞKA KANTAR TANIMAM. HALKIN BU TERAZİSİ BUGÜNE KADAR BÖYLE DOĞRU TARTTIĞI GİBİ, BUNDAN SONRA DA BÖYLE TARTACAKTIR. BUNDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. ÇOK PARTİLİ DEMOKRASİYE GEÇTİĞİMİZDEN BU YANA BU HEP BÖYLE OLMUŞTUR. ÇOK PARTİLİ DEMOKRASİMİZİN GEÇMİŞ TARİHİ BUNUN SAYISIZ ÖRNEKLERİYLE DOLUDUR. 30 MART MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNDE TARİH BİR KEZ DAHA TEKERRÜR ETMİŞTİR.

AZİZ MİLLETİMİZ 30 MART MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNDE ÜLKESİNİN İSTİKRARINA, İSTİKLALİNE VE İSTİKBALİNE OY VERMİŞTİR. AYRICA, AZİZ MİLLETİMİZ SEÇİM SANDIĞINDA DUBLAJ VE MONTAJIN NASIL USTACA YAPILDIĞINI [ct]DUBLAJ VE MONTAJ SİYASETİ ÜZERİNE SİYASET ÜRETMEYE ÇALIŞAN[ct] PROJE YOKSUNU BECERİKSİZ SİYASETÇİLERE GÖSTERMİŞTİR.

20 YILLIK KORKU İMPARATORLUĞUNU VE TEK ADAM ZİHNİYETİNİ YIKARAK, KDZ. EREĞLİ´Yİ İKTİDAR GÜNEŞİYLE BULUŞTURAN, DIŞ VE İÇ MİHRAKLARIN “İSTİKLAL, İSTİKRAR VE İSTİKBALİMİZE KARŞI OYNAMIŞ OLDUĞU KİRLİ KAOS OYUNLARINI BOZARAK MİLLİ İRADESİNE SAHİP ÇIKAN KDZ. EREĞLİ HALKINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER

SAYGILARIMLA

“VİZYON 2023 - DURMAK YOK YOLA DEVAM”
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü

Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

KDZ. EREĞLİ´DEKİ YEREL SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ EDEN CHP MİLLETVEKİLLERİ; KDZ. EREĞLİ CHP İLÇE ÖRGÜTÜNÜN YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ TEK ADAM ZİHNİYETİYLE YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU, CHP PARTİ İLKELERİ İLE ASLA BAĞDAŞMAYAN “PARTİ İÇİ KATILIMCI DEMOKRASİYİ DIŞLAYAN STATÜKOCU VE ANTİDEMOKRATİK POLİTİKALARINA[ct] İTİRAZ ETSELERDİ, BUGÜN İLÇE VE İL SEÇİM KURULUNA İTİRAZ ETMELERİNE HİÇ GEREK KALMAYACAKTI. KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ 30 MART SEÇİMLERİ SONRASINDA YİNE “YENİ BİR YÜZLE” CHP’Lİ BELEDİYELER ARASINDAYDI.

KDZ. EREĞLİ’YE GELEN BU CHP´Lİ VEKİLLER, DEĞİŞİM VE PARTİ İÇİ DEMOKRASİ İSTEYEN CHP TABANININ ÇIĞLIKLARINI VE TALEPLERİNİ DUYARAK 30 MART YEREL SEÇİMİ ÖNCESİ CHP KDZ. EREĞLİ TEŞKİLATININ “ANTİDEMOKRATİK VE STATÜKOCU” POLİTİKALARINA İTİRAZ ETMİŞ OLSALARDI, HEM KDZ. EREĞLİ’DE YEREL SEÇİMİ KAYBETMEZLERDİ. HEM DE KDZ. EREĞLİ CHP’DE DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLURLARDI. CHP KDZ. EREĞLİDE BİR DAHA ASLA VE ASLA YERELDE İKTİDAR OLAMAYACAKTIR. ÇÜNKÜ KDZ. EREĞLİ CHP´DE, [ct]SEÇİMİ KAYBEDEN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HALİL POSBIYIK´IN KİŞİSEL EGO VE HIRSLARI YÜZÜNDEN GERÇEK CHP´Lİ KALMAMIŞTIR.[ct] CHP KDZ. EREĞLİ’DE TABANINI ÖTEKİLEŞTİRMİŞTİR. ÖTEKİLEŞTİRİLEN TABANDA PARTİSİNİ ÖTELEMİŞTİR. UMARIM BU MAĞLUBİYET CHP GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİNİN VE BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNİN AKLINI BAŞINA GETİRİR.

“STATÜKONUN DİLİ ÖLÜM, DEĞİŞİMİN DİLİ YAŞAM” DER. YILAN BİLE YILDA İKİ DEFA DERİSİNİ DEĞİŞTİRMEKTEDİR. BU YAŞAMIN BİR KURALIDIR. DEĞİŞTİRMEDİĞİ TAKDİRDE ÖLECEKTİR.

KDZ. EREĞLİ CHP´DE DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİREMEYEN, TABANIN SESİNE KULAK TIKAYAN, PARTİ İLKELERİNİ GÖZARDI EDEN, PARTİ İÇİ KATILIMCI DEMOKRASİYİ İŞLETMEYEN CHP İLÇE ÖRGÜTÜ, ÇOK RAHATLIKLA ALABİLECEĞİ YEREL SEÇİMİ KAYBEDEREK MAALESEF BU ÜZÜCÜ GERÇEKLE KARŞILAŞMIŞTIR. [ct]DEĞİŞMEYENİ DEĞİŞTİRİRLER.[ct] BU TEORİ SADECE SİYASETTE DEĞİL, HAYATIN HER ALANINDA GEÇERLİ OLAN BİR KURALDIR.

DEĞİŞİME DİRENEN STATÜKOCU SİYASİ PARTİLERİN KDZ. EREĞLİ CHP’NİN YAŞAMIŞ OLDUĞU BU ÜZÜCÜ GERÇEKTEN İBRET ALMASI VE ZAFERLE SONUÇLANABİLECEK BU MAĞLUBİYETİ KDZ. EREĞLİ CHP´LİLERE YAŞATAN SORUMLULARINDA PARTİLİLERİNE HESAP VERMESİ DİLEKLERİMLE…

20 YILLIK KORKU İMPARATORLUĞUNU VE TEK ADAM ZİHNİYETİNİ YIKARAK, KDZ. EREĞLİ´Yİ İKTİDAR GÜNEŞİYLE BULUŞTURAN, DIŞ VE İÇ MİHRAKLARIN “İSTİKLAL, İSTİKRAR VE İSTİKBALİMİZE KARŞI OYNAMIŞ OLDUĞU KİRLİ KAOS OYUNLARINI BOZARAK MİLLİ İRADESİNE SAHİP ÇIKAN KDZ. EREĞLİ HALKINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER

SAYGILARIMLA

“STATÜKONUN DİLİ ÖLÜM, DEĞİŞİMİN DİLİ YAŞAM DER.”
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü

Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

KDZ. EREĞLİ’NİN AK BELEDİYELER ARASINA KATILARAK İKTİDAR GÜNEŞİYLE BULUŞMASINDA ASLA GÖZARDI EDİLEMEYECEK KATKILARINDAN DOLAYI “CHP KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI SAYIN HAYRETTİN KARTAL’A” TEŞEKKÜR MESAJI YAZMAMAK OLMAZ. HAKKINI TESLİM ETMEK GEREKİR.

TEŞEKKÜR MESAJI:

STATÜKOYU KORUYARAK VE CHP’YE GÖNÜL VERMİŞ GERÇEK CHP TABANINI ÖTEKİLEŞTİREREK, 40 YILLIK SOSYAL DEMOKRAT KDZ. EREĞLİ YEREL YÖNETİMİNİ AK BELEDİYELER ARASINA KATARAK İKTİDAR GÜNEŞİYLE BULUŞTURAN CHP KDZ. EREĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜ BAŞKANI SAYIN HAYRETTİN KARTAL´A, ASLA KÜÇÜMSENEMEYECEK BU DEĞERLİ KATKILARINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER.

HAYRETTİN GERÇEKTEN HAYRET Bİ ŞEYSİN. SENİN YAPTIĞINI İNAN Kİ ÇORUMLU YAPMAZ. YOKSA SEN ÇORUMLU MUSUN?:)))

ÖNEMLİ NOT: SAKIN ÇORUMLU HEMŞEHRİLERİM
ÜZERİNE ALINMASIN. BU HALKA MALOLMUŞ BİR ESPRİ SÖZÜDÜR...

SAYGILARIMLA

“STATÜKONUN DİLİ ÖLÜM, DEĞİŞİMİN DİLİ YAŞAM DER.”
“VİZYON 2023 - DURMAK YOK YOLA DEVAM”
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality”

SIRADAKİ HABER