Vatandaşın kazıklanmasına kim dur diyecek?

Vatandaş kazıklanmasına kim dur diyecek? Hastane temizlikçileri ile ebeler mi bu işe dur diyecek? Yoksa Zonguldak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri, Hastane Başhekimi ve Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Müdürü mü?

Vatandaşın kazıklanmasına kim dur diyecek?

 Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde kantin ve otomatlarda bulunan ürünler yapılan tüm ikaz ve uyarılara karşın fahiş fiyatlarda satılmaya devam ediyor.

Vatandaş kazıklanmasına kim dur diyecek? Hastane temizlikçileri ile ebeler mi bu işe dur diyecek? Yoksa Zonguldak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri, Hastane Başhekimi ve Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Müdürü mü? Artık birinin dur demesi bekleniyor…

Kantin işletmecisini belli çevrelerce koruma altında olduğunu düşünen vatandaşlar, kantin fiyatlarının altına attığı imzanın arkasında durmayan Hastane Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Müdürü, hasta ve hasta yakınlarının kazıklanmasına neden göz yumduğunu merak ederken, “Bu fiyatlar neden aşağılara çekilmiyor?” Israrla 50 Krş olan suyu otomatta 1 TL’ye kantinde 75 Krş’a satmaya devam eden kantin yöneticileri, her yerde 50 Krş. olan çikolatayı, 1 TL 250 Krş.’a yine her yerde 50 krş. Olan küçük meyve sularını 1 TL 50 Krş’tan, normal bir bakkal ve markette 1 TL 30 Krş. olan kutu kolaları ise 2 TL 50 Krş’tan, her yerde 50 krş olan çubuk krakerleri 1 TL’den satmaya devam ediyor.” dediler.

Şimdi soruyoruz: “Bu fahiş fiyatlara daha ne kadar seyirci kalınacak; Vatandaş kazıklanmasına kim dur diyecek ? Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri vatandaşın bu kadar haykırışlarına, tepkilerine rağmen duruma neden seyirci kalıyor?

Hastane kantininde uygulanan fahiş fiyatlar sebebiyle hastane çalışanları, kantinden alışveriş yapmamak için işe gelmeden önce, Ulusal marketlerden ihtiyaçlarını karşılarken, Bu durum karşısında ise Hastane Başhekimi, Hastane Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Müdürü neden seyirci kalıyor?

Kalmasının özel bir nedeni var mı? Çekindikleri bir şey mi var? Otomattaki ürün fiyatlarının yanına bile yaklaşılmıyor; kantin fiyatları uçmuş gitmiş, hastaneye sahip çıkan yok mu” dediler.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 11:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
SENOL
SENOL - 7 yıl Önce

HAYDA HOP BUTUN PARALAR ...........

FARUK
FARUK - 7 yıl Önce

UTANIN UTANIN

ereğlili
ereğlili - 7 yıl Önce

Başhekim bile atattırmıyor Genel Sekreter Ereğli[xt]deki düzen bozulmasın diye siz neden bahsediyorsunuz.....

YELIZ
YELIZ - 7 yıl Önce

SU 1 TL ARKADASLAR

Hasan
Hasan - 7 yıl Önce

Size helal olsun 0.25 kurusum cikmadi diye suyuda vermediler yeter artik biri bunlara ve ortaklarina dur demeli

İBRAHİM
İBRAHİM - 7 yıl Önce

BU KANTİNE ACABA HASTANE MÜDÜR ORTAKMIDA SESİ ÇIKMIYOR.

SIRADAKİ HABER