VERGİ HAFTASI İÇİN KAN KAMPANYASI

VERGİ HAFTASI İÇİN KAN  KAMPANYASI
gundemeregli.com-Kızılay Zonguldak Kan Bankası müdürü Dr. Selim Alan ve Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin’i ziyaret ettiler.
Alan, Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin’i makamında ziyaret ederek Vergi haftasından yapılacak olan kan bağışı kampanyası hakkında fikir alış verişinde bulundu. Alaplı’nın kan bağışı konusunda çok duyarlı olduğunu ifade eden Alan, “Geçtiğimiz yıl Vergi haftasında 115 ünite kan toplanmıştı. Bu yılda Vergi haftasında kan bağışı kampanyası düzenleyeceğiz.
Alaplı kan bağışı konusunda Zonguldak’ta en duyarlı ilçemizdir ” dedi.
Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin, vergi haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.
Alaplı Kızılay Şube Başkanı ile bir program yapan Mal müdürü Adnan Çetin vergi haftası etkinliklerine Kan Bağışı ile başlayacaklarını vatandaşlık görevi olarak kendisinin her dört ayda bir kan bağışı yaptığını bu kampanyada ise çok sayıda kişinin kan bağışı yapacağını umduklarını söyledi.
Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit de Mal Müdürü Adnan Çetin’e böyle bir kampanya düzenlediği için teşekkür etti.Adnan Çetin Bey bizim gönüllü ve sürekli kan Bağışçılarımızdan biridir. Vergi Haftası içinde böyle bir etkinlik düzenlediği için kendisine Kızılay adına teşekkür ediyoruz.
Bu kampanyaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. dedi
Kan bağışı kampanyası 24 Şubat 2014 Pazartesi günü Hükümet konağında yapılacak.
Ziyarette Zonguldak Kızılay Kan Bankası Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Sali, Kızılay Alaplı şube sekreteri Mustafa Kanca’da bulundu
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER