YANGIN ÜÇ EVE BİRDEN SIÇRADI

YANGIN ÜÇ EVE BİRDEN SIÇRADI
gundemeregli.com-Zonguldak’ta bir evde çıkan yangın diğer evlere de sıçradı. Yangında üç kişi dumandan zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre, saat 00.30 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi 711. Sokak’ta ikamet eden Besim Koçaklı’nun evinde yangın çıktı. İddialara göre sigara izmaritinden çıkan yangın, kısa sürede çevredeki evlere de sıçradı.
Zonguldak Belediyesi İtfaiye ekipleri ise yangın yerine ulaşmada güçlük çekti. Kozlu ve Kilimli Belediyesi’nden itfaiye ekipleri de yangına takviye olarak geldi. Öte yandan, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı.
Evi tamamen kül olan Besim Koçaklı, gazetecilere yaptığı açıklamada yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi. Koçaklı, “Yaşlı babam var, hafızası zayıf. Kardeşi bakıyordu, kendi evinde duruyordu. Sigarasından yatağını tutuşturuyor, adamın hafızası yok. Onun evinden benim evime kardeşimin evine yayıldı. Biz de komşuda oturuyorduk. Canımızı kurtardık. Beş daireye birden, çevre ilçelere söyledik. Burası şehir için itfaiye 10 dakikada da gelebilirdi. Babamın hafızası zayıftı, nereye bastığını bilmiyor. Çocuk gibi. Yangın evden eve sıçradı” diye konuştu.
Yaklaşık iki saat süren yangın, güçlükle kontrol altına alınabildi. Ekipler, soğutma çalışmalarının ardından bölgeden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2013, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER